Când omul minte lungește povestea astfel crede ca poate convinge pe cineva ca spune adevărul
Și eu mai scriu mult câteodată, si prefer asa decât alții ce răspund doar cu da sau nu.
În general aici scriu oameni ce au probleme sau nelămuriri, si atunci e logic sa le vorbești și explici mai mult.
Nu știu, că nu sunt psiholog, și nici nu prea îmi pasă.
E destul spațiu pe-aici, pot să-și scrie și autobiografiile dacă au chef și timp. (nu schimbă gustul la bere chestia asta )
Nu stiu, nu prea am avut rabdarea sa citesc raspunsuri de genul acela, mai ales la fanaticii religiosi care au o solutie pentru orice problema - rugaciunea
Dacă e valoros ceea ce zic atunci tot respectul. Daca vorbesc mult si degeaba e problema lor. Eu dacă văd că sunt prosti nici nu ma obosesc sa le citesc
Cine nu vrea sa nu le citeasca nu este obligatoriu.Ca si cu canalele televizorului, nu-mi place un post il mut pe altul.Simplu.Iar cui ii place de ce sa n-o citeasca. inca si vechii latini au zis :des gustibus non est disputandum adica gusturile nu se dicuta.
De dobitoci, ca asa ii invata scoala, cum era odata, sa faci un referat de 800 de cuvinte cu 3 informatii )
La fel ca corporatistii care vorbesc mult si nu spun nimic, in 5-10 minute de vorbit nu spun decat 2 chestii pe care sa le intelegi, restul decat iti repeta ceea ce stii de fapt... Intrebi un om pe strada cum ajungi la biserica, si incepe "Orasul acesta a fost infiintat in anul x, a avut mai multe biserici, iar acum se construiesc 3 biserici si are decat 2 la activ, structura orasului s-a schimbat pe de-alungul timpului, bulevardul pe care esti acum fiind o straduta la inceput, apoi a devenit o strada, care daca o iei la stanga si mergi 2 km in fata, o sa dai de cinematograf, de la cinematograf mai mergi 3 minute, faci de 2 ori la dreapta odata la stanga si dai de o shaormerie care dateaza din 1980 si inca si azi face shaorma acolo un nene care acum are 70 de ani dar are si nepoti care o sa ii urmeze calea.
Cam asa raspunsuri r3tardate dau majoritatea oamenilor care vorbesc mult ))
Nu frate, un om inteligent rezuma o carte in 5-10 minute de vorbit si intelegi tot ce s-a intamplata in carte cu fiecare detaliu, un om inteligent iti raspunde in 10 cuvinte la o intrebare de 100 de cuvinte, si ai inteles tot, un raspuns bine elaborat, cu subiect si predicat.
Nu prea vad logica și sensul sincer, pentru ca este de ajuns sa pui un singur mesaj în care sa cuprinzi tot și sa fi cât mai precis cu ceea ce dorești sa emiți.
Depinde de cât e de smart.
Cheers
Au foarte multe informatii si vor sa le impartaseasca pe toate.
Asa este si in cazul meu cateodata. Tu ce parere ai?
Ar fi interesant să fie așa. Dar răspund cu niște bla-bla-uri redundante fără prea multă consistență.
Și de ce nu e suficient un răspuns și simt nevoia să posteze câte 2-3 unul după altul?
IONel56 întreabă:
Mindfulness întreabă: