| Hyperion7 a întrebat:

Ce ziceți despre situația asta?
Reflectă sau nu realitatea actuala?
https://vm.tiktok.com/ZNd1qLntQ/

12 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Nu am o parere buna despre tiktok.

| Hyperion7 explică (pentru darrio2007):

Nici nu trebuie, ci mesajul din spatele a ceea ce am transmis ar trebui sa fie totuși de interes, nu?
Dar e ok, nu condamn pe nimeni pentru părere big grin

| Hyperion7 explică:

Ă,cred că nu s-a incercat clipul care trebuielaughing

| suntserios a răspuns (pentru Hyperion7):

Hahaha, da, asa e. Sorry

| FreddieM a răspuns:

Dacă sursa e TicTok, e clar. laughing)
Cheers

| Hyperion7 explică (pentru FreddieM):

Nu e vorba de unde îmi iau informațiile, ci mi s-a părut interesant cum a gândit chatgbt așa cât de real e.Adica sa ne uitam totuși în relațiile actuale, e un dezastru.

| FreddieM a răspuns (pentru Hyperion7):

Și ca să fiu complet sincer cu tine, nu am deschis în viata mea un clip de pe TikTok, habar n-am cu ce se mănâncă, încă de când a apărut, mi s-a părut a fi destinat uzului infantil. Și raman la aceeași parere, mai bine fără asa ceva.
Cheers

| Hyperion7 explică (pentru FreddieM):

Da,poate aveți dreptate

| 1onur a răspuns:

Este Adevărat și real tot ce a spus! Sunt de acord 10000000%la1000000000%.

Diavolul și Satana sănt mână în mână să distrugă orice structură socială umană si omenească!

Ca oamenii să ajungă să-și distrugă sufletele ca oamenii să ajungă să-și bată joc de sufletele lor prin locuri ce le spurcă sufletele prin locuri ce le murdărește sufletele prin loc ce își bat joc de suflete lor prin locuri ce inima oameniior ajunge bătaie de joc prin locuri ce trupurile oameniilor ajung folosite, bat jocorite!

Pentru a le induce frica și teama nejustictă că " șiar putea omul pierde viața dacă "? dacă nu vor face absolut toată anormalități și dezumanizarile acum și dacă nu vor trăi clipa si momentul de caum să facă tot ce vor ei acum!"nu vor putea face într-o altă zi" " și mai bine ar face acum păcatul decât să-le pară rău că nu lau făcut! înțelegeți? Cum lucrează el! Foarte subtil! și induce teamă și frică în oamenii! Să facă orice acum " că nu vor mai putea și nu vor mai avea timp mai încolo"

El în toată deauna are tot timpul în lumea asta! si în tot deauna își va face timp pentru oamenii! Care îl slujească pe Dumnezeu și lisus Hristos pentru oamenii care cu Adevărat îl iubesc cu toată inima și tot sufletul pe Dumnezeu! și lisus Hristos! Niciodată nu va suporta nu va accepta nicio formă de umanitate și omenie! între oamenii! Diavolul! și Satana! în tot deauna va corupe și va lua de parte lui oamenii ceși vând sufletul inima trupul pentru banii faimă averi Necinstite!, Nemuncite! Pentru a scoate în evidențăne! Prostia și dezumanizare!

De asta au ajuns oamenii în halul în care ne aflăm de asta au ajuns căsniciile relație să fie pline de minciuni pline de neadevăruri pline de trădări pline de înșelat pline de răutate și dușmănie! Uni oamenii se rușinează se feresc de Dumnezeu și lisus Hristos, și ace om! considerat "om slab" sau "nebun", fiindcă spune Adevărul cu Adevărat si realitatea reală în care oamenii au ajuns să se mănânce între ei pentru Banii! și au ales întotdeauna calea ușoară și calea în care tot ei al ales să se vândă tot pentru banii fiindcă munca cinstită! Este grea! Și cel cu răutate și prostie este considerat ce trebuie! ca să-mi ofere mie totul! ai înțeles? uni oamenii vor totul din orice este posibil! de obținut mai ușor și prin ne muncă! Mulți dintre ei și-ar vinde și identitatea lor numai să obțină ceși doresc ei pentru ochii lumi! numai să aibă lumea la piciorele lor! fără ca ei să muncescă cinstiți! cu Adevărat real! Să vadă/să simtă cum este în viata reală cum se obține un ban muncit cinstit! cu Adevărat Și fără alte metode!

Au pus banii înaintea loialității au pus banii înaintea la încredere cea Adevărată! au pus banii înaintea demnități lor ca oamenii! au pus banii înaintea sufletelor!, lor trupurilor!, lor, au pus Banii înaintea la inima și conștința lor de oamenii! și au ajuns să-și bată joc de ei în ultimul ha posibil numa ca să fie considerați și văzuți "cinstiți" tot în ochiul lumi

Dece crezi ca mulți fug de Dumnezeu? de ce crezi ca mulți fug de lisus Hristos! Fiindcă la el doar cu Adevărul poți săte apropii de el fiindcă la el doar cu Adevărul poți fi accepat fiindcă la el doar cu inima Adevărată sufletul Adevărată te poți apropia! Nu cu minciuna Nu cu dezumanizare, Nu cu altele mai grave!

De asta Diavolul și Satana au mulți de partea lor fiindcă ei au ales în schimbul sufletului și trupului și la inima lor, lumea! faimă opulența nebunia și mania de a fi considerați "oamenii" puternici," oamenii" realizați "oamenii" cinstiți "oamenii" de încredere și loialitate! au ales minciunile care sună plăcut în schimbul realități și Adevărului care îi ține treji și nu Dezumanizați!

Foarte mulți oamenii își doresc să aibă un pacht cu Diavolul și Satana dar ei nu-și dau seama că până și ei! au pretențiile lor cum ar fi? Să muncești cinstit! atunci vor face orice săte tragă din acea muncă! îți vor oferi orice oportunitate și ocazie să ai banii din orice! Păcanele aparate cazinouri proxenetism, furat prostituție! Dece? Fiindcă te vede un om! Ce tragi pentru familia ta ce tragi pentru relație ta ce tragi pentru căsnicia ta cu? Muncă cinstită cu? Banii cinstiți ce nu-ți Hrănești copii soțul soțul cu banii murdari și pline de păcate și consecințe! Trebuie să nu-ți vinzi sufletul! să nu-ți dorești să-ți dai sufleul pe mâinile altor "oamenii" dezumanizați! Pentru poftele trupești și obsesiile sexuale! trebuie să nu-ți bați joc de trupul tău cu drogurile, alcoolul, etnobotanice și alte păcate ce distruge trupul ce îmbolnăvește trupul oameniilor. Trebuie sa nu-ți pară bine la necazurile și probleme altor oamenii nevinovați să nu te bucuri cu răutatea și prostia nimănuia! și sa fi om să rămâi om! Cum Dumnezeul nea lăsat pe Pământul și lumea asta!

Acum înțelegeți de ce nu toți ai de aface cu Diavolul și Satana fiindcă până și ei caută omul! ce nu poate fi corupt! până și ei râvnesc după oamenii!, ce nu-și vândă credința Adevărată și reală în Dumnezeu și lisus Hristos.

| 1onur a răspuns (pentru 1onur):

Gândiți-vă puțin doar atâta! Dacă un robot ia putut da un asemena răspuns acelui om! Nici nu vă puteți închipui câte modalități și în câte feluri poate dezbina oamenii! Diavolul și Satana familile relațile căsniciile El are o experiență cu oamenii! înaintea ca noi să inventăm tehnologia sau să fie de către oamenii inventat Cheatgpt, El știe omul cum este cu Adevărat el cunoaște omul slab în credința lui față de Dumnezeu cât de ușor se poate vinde și cât de ușor se poate schimba față de ori și cine când își vede buzunarul și stomacul plin, omul plin de sine de egoismul și de narcisimul său în tot deauna va găsi o cale să-și șteargă urmele la fapte lui/sale iar asta adoră cel mai mult Diavolul și Satana la uni oamenii cât de ușor se încântă ei la Banii și orice le asigură lor reputația și imaginea "cinstită" prin orice mijloace și opțiuni avantaje prin calea ușoară! și nu prin munca lor cinstită și propie!

| Hyperion7 explică (pentru 1onur):

Într-adevăr,așa este!

| Delliae a răspuns:

Nu!

Întrebări similare