Si eu astept sa am aprobat avatarul si am un amarit de catel, de la mine de la bloc (in poza ) si nu vreau altul mai jmeker, ca aceia au ajuns sa fie eutanasiati am vazut niste poze si am ramas marcat de ce a tras sufletul lor. Prefer potaile noastre pe post de avatar.Eu zic sa lasi poza in pace
Super zici ca e de rasa e suooper frumushel
Da de unde este ultimul supravietuitor, aveam si noi la bloc pe fetita si cred ca biata catea a intrat in lumea ciinilor drepti (eutanasiata) si prapaditul asta a scapat si a ajuns pe meleaguri straine la tataia la tara cu inca 3 fratiori si sunt infiati prin sat fiecare la casa lui cu cotetul lui.Acum potaia este mare il cheama Dulus si cind ma duc la tara golesc oalele cu mincare din frigider si resturi de salam un sac de piine. Frate sa vezi chiolhan pe capul lui, dar ma duc si duc si celor 3 frati cit pentru 3 boticuri flaminde.Sa auzi cor de latraturi.Dau din cozi mai ceva ca stergatorul de la masina pe turatie maxima.
Se vede caai suflet in tine nu ca alti care arunca cu pietre in ei! dar uh cati ani ai?
Lejer ceva mai mare ca mititeii carora le fac temele pe la mate
Adica ?
Am modif si raspunsul de mai sus dar poti aproxima
Da...
dar funditzele costa?
Nu, nu costa
Dc?
Pune și tu un câine mai șmecker
Bine dap nu am
elenush_6230 întreabă: