cristacheceliute
| cristacheceliute a întrebat:

Ce ziceti si de norul asta de cenusa din Islanda? V-a prins ploaia astazi sa ajungeti asa acasa? http://www.youtube.com/watch?v=z-SveNahnDM
Cica de maine incep sa circule avioanele, oare o fi din cauza ca a trecut sau s-a lasat suficient de jos? Ca a fost cam intunecat afara azi.

5 răspunsuri:
cristacheceliute
| cristacheceliute explică:

@Kronstadt nu ma necaji cu indemnurile la munca, eu sunt un tip mai comod defellaughing

| Roby67 a răspuns:

@Kronstadt, in mare parte ai dreptate, numai ca nu in primul rand sunt jurnalisti care fac din musca elefant, ci oameni aia care se numesc "de stinta", care au un program de computer necorespunzator cu aceasta situatie. Sunt exact aceeasi oameni de stinta care au "descoperit" incalzirea globala, in care nu mai crede nimeni, si din motivul asta trebuie sa gaseasca alt motiv sa castige bani. In momentul de fata companiile de zbor germane, dupa multe zboruri de control, sunt sigure ca aceasta cenusa nu influenteaza de loc zborurile. Si nu este o chestie romaneasca ci una europeana.
@cristacheceliute, norul de cenusa din Islanda nu se (mai) vede in Europa.

| Kidd a răspuns:

Pai cred ca dn cauza ca a trecut #:-s
Oricum cred ca ramane periolul.
O sa urmaresc intrebarea. As vrea si eu sa aflu mai multe happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cristache, ma doare "la basca"! laughing Oricum vremea de la mine este mai ploioasa... Dar, cum dracu' se face ca romanii sunt atat de disperati? Totul tine de mass-media, ce tot atata valva. Hai bai romanilor la munca, nu la urmarit norii, fiindca Germania nu s-a ridicat din observarea mediului inconjurator!

| PiCcaCciu a răspuns:

Pooi... La mine nu a trecut acest "NOR".