Nu, a fost cea mai bună melodie, nu e evident?!
No, acum pe bune.E un mesaj frumos de solidaritate, dar ce au făcut cu anulatul voturilor României și altor țări e înșelătorie pe față. Știam de mult că Eurovisionul e aranjat, dar acum au fost prea de tot.
Dacă era vorba de muzică și moment artistic, Norvegia trebuia să câștige. Sau Moldova, dar aici e mai personal, având în vedere mesajul puternic pentru România.
Mai mult ca sigur. daca nu era razboiul, probabil castiga moldova sau nu stiu. dar eu cred ca Ucraina a castigat din mila juratilor.
Din manipularea juriului.
Ma uitam dimineata la stiri. Din nu stiu ce motive juriul a anulat voturile date de Romania catre R. Moldova. Asta nu comentez. Dar, minune mare, voturile (redistribuite) au fost date (cica) aleatoriu, Ucrainei. Aleatoriu = la intamplare. Cum s-a intamplat minunea sa ajunga tocmai la ucrainieni?
Vrei să spui că din mila publicului (peste 400 de voturi/puncte au venit de la publicul spălat pe creier).
E foarte patetic cum au castigat, au avut printre cele mai slabe numere de la Eurovision.Dar cel mai patetic este faptul ca TOT GLOBUL vorbeste de Ucraina, adica pana mai acum 3 luni nimeni nu stia de existenta acestei tari si acum parca a devenit cea mai cunoscuta tara din lume.