Eu sunt capricorn.
In zodiacul japonez sunt Luna.
http://www.rohoroscop.ro/zodiac-japonez#.V_KSJPmLTIV
Poti sa aflii si tu. Tu ce esti in zodiacul japonez?
Smecher... semanam
Eu sunt berbec, in zodiacul japonez sunt Soarele
Amandoi avem coarne, iar in zodiacul japonez, amandoi suntem corpuri ceresti
Super
Leu, iar destul de amuzant e ca sunt pod in zodiacul japonez. Dar nu orice pod. Sunt podul japonez. :p
Japonezii sunt mari patrioți. Cum sa pomenească ei de Marele Zid Chinezesc in zodiacul lor?
Orice e posibil acolo,, natia aia de oameni nu e una oarecare!
De asta îmi sunt simpatici, chiar daca sunt mai defavorizati (din punct de vedere geografic) sunt descurcareti.
Nu sunt adeptul stilului asiatic,, prefer sa arunc cate-un ochi spre hodoroaga Europa.
Nici pe mine nu prea ma pasionează (prefer occidentul, cam din toate perspectivele), dar totuși admit ca sunt un popor harnic si au respectul meu.
Zodiile s-au schimbat si s-a reintrodus una care exista acum 3000 de ani. Cautati pe internet "new zodiac"
Nu este adevărat. Astrologia se bazează pe zodiacul tropical, ce vorbești tu acolo este zodiacul sidereal.
Fiecare cu parerea lui,, eu o am pe Germania la inima!
Imi place Germania (cunosc si limba), dar pot spune ca am o oarecare preferinta pentru tarile scandinave (Norvegia, Finlanda, Danemarca, Suedia). Dar, mna... gusturile nu se discuta.
Mai am o pasiune care s-a stins intre timp pentru America, pur si simplu e divina intreaga tara,, ca mai sunt nebuni acolo e partea a 2-a, peste tot exista oameni cu probleme psihice. Tarile nordice sunt cele mai dezvoltate, impreuna cu tarile 'germanice'/
Si eu iubeam America (chiar doream sa ma mut cu familia acolo), dar mai nou politica o cam strica. Ce sa mai vorbesc de posibilul viitor presedinte. Ma lasa fara cuvinte, impreuna cu toate ideile lui rasiste.
Mie îmi place mai mult Canada, pentru că de acolo vine The Weeknd ai văzut că s-a tuns?
Asa om rasist nu am vazut de mult,, iar in America inca mai exista asa lume rasista. Mi-a povestit o cunostinta care e stabilita in America ca in unele regiuni din Texas inca mai exista 'fermieri' rasisti, celebrii motociclisti cu geaca de piele si cu barba pana la genunchi,, poarta o boala pe oamenii negri. Acolo e turnul Babel in America,, toate natiile de oameni sunt acolo, n-ar trebui sa existe rasismul.
Si Canada e misto in felul ei. By the way, nu imi placea oricum freza tipului. Deci pentru mine nu e pierdere ca s-a tuns.
anonim_4396 întreabă: