Pesti. Am toate caracteristicile zodiei. In special, sunt sensibila dar puternica.
O seara frumoasa si tie.
Fecioară. Mi se potriveşte deoarece am caracteristicile acestei zodii. Sunt iubitoare, prietenoasă, inteligentă.
Sunt zodia pesti. Sunt o fire sensibila, creativa, artistica (sunt artist plastic licentiat), incapatanata, nu ma las pana obtin ce este al meu (in cazul cand dau cu imprut si uita x si y sa mi-l dea ori), ambitioasa, visatoare alteori.
Leu si ma potrivesc cu zodia datorita culorii parului. Hai sa zic ca si la tandrete sunt din peisaj. Poate imi creste si vreo coada.
Scorpion
Sunt loiala, razbunatoare, posesiva si... sensibila (ca oricare alta zodie de apa).
Tu?
Scorpion. Mi se potriveste perfect aceasta zodie. Sunt viclean, visator, mobil, convingator. Caracterul meu este inflacarat si aspru. Imi place sa sfidez primejdiile, tipic scorpionilor. Sunt razbunator, greu de emotionat, greu de calmat, foarte rece. Sunt mizantrop, si ma bucur ca sunt asa. Scorpionul e plin de mister si fascinatie. Scorpionul are puteri de regenerare, si judeca la rece o situatie. Scorpionul simbolizeaza perioada de fermentatie si de descompunere din natura. Toamna e anotimpul meu preferat, nu-i de mirare nu? Am aproape toate calitatile acestei zodii, si ma bucur.
Sunt rac şi da, cred că într-o oarecare măsură mi se potriveşte. Racii sunt familişti şi sensibili, of.
Leu, consider ca mi se potriveste deoarece am toate calitatile acestei zodii. Consider ca astrologia este o stiinta.
SilentRain întreabă: