| gomen a întrebat:

Ce zodii sunteți?
Eu sunt Fecioară dintr-o mamă Taur si un tată Pește (nu meserie :)) )
In soare sunt Fecioara.
In luna sunt Rac.
Ascendent sunt Sagetator.
Si restul planetelor cu zodiile mele corespunzatoare.
Daca vreti sa aflati si voi puteti intra pe www.astro.com (sper ca nu se intampla nimic rau daca scriu site-ul, nu vreau sa patesc ceva)
Apropo, am o intrebare. Dar doar pentru persoanele pasionate de astronomie. Si cei care vor sa ajute. Oricum la aceasta indrebare nu trebuie sa raspundeti daca nu vreti/stiti. Care credeti ca e meseria/cariera/jobul "perfect" pentru zodia Fecioara?
Multumesc ca ati citit pana la final, si sper sa nu se intampine ceva greseli gramaticale. :) O zi buna tuturor!

16 răspunsuri:
| AvalohAlyn a răspuns:

Sunt leu nascut pe 19 august 1994 dar nu imi stiu ascendentul.Ma poti ajuta sa il aflu?

| Speed99 a răspuns:

Nu va inteleg. Explicati-mi si mie cum puteti sa lasati niste zodii sa va dicteze viata? Atat de orbi sunteti?

| gomen explică (pentru Speed99):

Niciodata nu mi-am lasat zodia sa imi afecteze viata. Doar ca mi se pare interesant sa aflu ce "personalitati" si alte chestii are zodia mea. big grin

| Speed99 a răspuns (pentru gomen):

"Care credeti ca e meseria/cariera/jobul 'perfect' pentru zodia Fecioara?" - lamureste-ma si pe mine cum o zodie poate determina care-i "job-ul perfect"?

| Mihailescu_Valeriu_1953 a răspuns:

Daca in cel Chinez esti Capra : perfect! 10+

| syd2 a răspuns:

Am cea mai nasoala zodie si anume peste.

| m1dn1gh7 a răspuns (pentru syd2):

De ce spui ca e nasoala? happy

| deeeaqq a răspuns:

Capricorn dintr-o mamă vărsător și un tată fecioară.
Am ascendent în scorpion

| mudokins78 a răspuns:

Larisa! Eu sunt leu.

| Yaesmin a răspuns:

Eu sunt capricorn si am ascendent in balanta.Mama e pestoaica, adica "proxenetă", iar tata e săgetător.

| syd a răspuns:

Tu vorbesti de astrologie. astronomia e altceva

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

.zodia fecioară
mama-gemeni/ tata-balanță
nu știu de soare și lună, am ascendent în scorpion.
habar n-am de job :}

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt sagetatoare. Habar nu am de luna, soare sau ascendent. I don't want to see

| m1dn1gh7 a răspuns:

Sunt pesti cu ascendent in scorpion. Cred ca ai un tata super. whistling big grin
Hmm, pentru fecioare, ele sunt destul de creative si "le merge papagalul", cunosc 2 persoane in fecioara, unul agent imobiliar, altul pasionat de design. Cred ca un job in care sa interactionezi cu oamenii.

Răspuns utilizator avertizat
| americanu00334567 a răspuns:

Eu sunt in zodia rac din 2 sagetatori big grin

Întrebări similare