| IrinaaIrr a întrebat:

Cea mai buna prietena m-a rugat sa-i imprumut niste haine si nu stiu cum sa o refuz... Pur si simplu nu suport, sunt haniele mele si nu imi ziceti sa ii zic asta... Vreau o scuza buna. Eu nu imprumut de la ea si i-am cerut odata o pereche de pantofi si nu a vrut. Nu mi-a zis in fata nu doar ca baga scuze si ezita.

9 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Spune-i ca haina e un material pentru uz personal si nu se imprumuta

| MihaelaDart a răspuns:

Am experimentat o data in viata mea si sincer nu mai doresc sa imprumut, oricat de prietena mi-ar fi. Pentru ca tin mult la lucrurile mele, mereu am stat cu teama ca ceea ce am dat ba ajunge la mine patat ori cine stie ars de la vreo tigarea, ceea ce asa a si fost. ultima bluzita am luat-o mai mult cu pete decat curata. De la bun inceput am spus ca mie nu-mi place sa imprumut, dar insistand am lasat de la mine si rau am facut. Oricum faptul e implinit. A doua oara cand mi-a fost cerut, i-am zis direct purul adevar, ca nu-mi place sa imprumut, nu-mi place sa-mi vad lucrul meu fie stricat, fie purtat de altul. Ceea ce este al meu, este al meu, nu pot da spre imprumut, fara suparare. Astfel acea persoana nici nu a mai insistat. Asa o poti face si tu. Spunandu-i in fata adevarul, va intelege. Nu te lasa moale in fata ei cand iti va spune ca hainele tale vor ajunge curate, 1 din 2 tot va avea ceva. Ii spui clar, imi pare rau, oi fi prietena mea buna, dar imprumutul cu vestimentatie nu il accept. Nu imi face placere.

| Th3AbSinTh3 a răspuns:

Nu prea stiu ce sa-ti spun, daca nu vrei sa-i spui direct ca nu... orice i-ai spune vor aparea intrebari mereu(de ce, de ce).
tin minte un prieten ca i-a imprumutat altuia o camasa si dupa nu si-o mai putea recupera, ii spunea ca e murdara si ca sa o spele, ca a uitat, nu mai raspundea la telefon

| ThePuffy a răspuns:

Ii spui ca nu vrei ca cineva sa-ti poarte hainele tale, si nici ea nu ti-a dat pantofii.

| MissCosmos a răspuns:

Pur si simplu ii spui ca nu te simti bine stiind ca cineva ti-a purtat hainele.Ca sunt lucrurile tale si nici ea nu a acceptat.

| tiberida a răspuns:

Heya :3
Incearca sa-i zici ca nu poti sau mama ta sigur nu e de acord. La mine a functionat faza cu mama laughing Stiu ca e ciudat dar i-am zis "Pai uite, mama e foarte igienica si incerc sa-i calc pe urme. Daca ea nu a dat sigur nici pe mine n-o sa ma lase. Chiar imi pare rau... Sper ca nu te superi happy "
Bafta big hug Stiu cum e.

| 1Anda a răspuns:

Ai putea amana de la o zi la alta. Ii spui ca nu ai timp chiar acum sau ca ai uitat si va intelege ca nu vrei. Daca se supara ii amintesti ca nici ea nu a vrut.
Ar fi mai bine sa o faci sa inteleaga ca nu vrei sau sa ii spui.

| narci1narcisa a răspuns:

Deci in primul rand nu ii sp o scuza! Pentru ca stie faza asta pentru ca si ea ti-a facut-o tie! 2 Ii poti spune ca nu te lasa mama ta, Iti rogi mama sa te certe putin in fata ei cum ca nu ai voie sa iti dai hainle. Sper ca te-am ajutat daca nu merge scuza asta trebuie sa o refuzi cum te-a refuzat ea Funda?

| Borș_Eugenia_2000 a răspuns:

Spune-i că sunt lucrurile tale personale și nu ți-ar plăcea ca altcineva să le poarte.