| aleeee a întrebat:

Cea mai frumoasa si amuzanta animtire din copilarie?

8 răspunsuri:
| Slavic a răspuns:

Am multe amintiri din copilarie, pot sa zic ca l-am imitat foarte bine pe Ion Creanga, dar sa va pobestesc o faza jenanta pentru mine petrecuta acum 6 ani, cu o seara inainte am fost la o petrecere iar a 2-a zi trebuia sa fiu la scoala pentru teza, m-am trezit dimineata cu o mahmureala foarte urata, vedeam totul in ceata si imi era greata, m-am imbracat si am alergat repede sa iau un taxi din statie pentru ca intarziasem la scola, m-am urcat in masina si i-am zis soferului sa ma duca urgent la destinatie, soferul era mut, inghetase, m-am uitat la el si m-am gandit ca nu a inteles bine, i-am mai zis o data pe un ton autoritar, soferul nimic, nervos l-am intrebat care este problema de nu vrea sa ma duca la destinatie, atunci el cu o voce putin jenata mi-a zis ca nu este taximetrist, ca m-am urcat intr-o masina gresita si ca el isi astepta sotia de la paine, cand am auzit mi-a pierit vocea, mi-am cerut scuze cu o jumatate de gura, m-am dat rapid jos din masina si m-am urcat intr-o masina cu turela de taxi, de atunci am grija tot timpul cand ma grabesc sa nu mai fac vreo boacana de genul asta

| stephany28 a răspuns:

Atunci cand ma intepat o albina de oki.sau atunci cand am kazut dintr-un ciresh cu o kolega direct in noroi happy sfatu meu. nu va duceti la furat cireshe

| Firefly a răspuns:

Am multe amintiri frumoase.Imi aduc aminte cu placere de serile petrecute cu copiii din fata blocului, seri in care ne jucam de-a v-ati ascunselea, sticluta cu otrava, omul negru, imparate-imparate, ochi albastri, urmarita si tot felul de alte jocuri.Au fost multe momente amuzante si frumoase laughingCred ca cea mai amuzanta (ma rog nu pentru mine) a fost atunci cand un vecin a aruncat o punga plina de apa pe geam, exact in capul meu pentru ca imi strigam prietenii laughing si il deranjam.
Imi amintesc cu placere de toate momentele din copilarie si ma intristeaza intr-un fel cand ma gandesc ca acum rar mai vad prin jurul blocului copii care sa se joace.Totul e pustiu...Toata lumea la calculatoare, televizoare, nimeni nu mai are timp de jocuri... E trist

Răspuns utilizator avertizat
| sasha a răspuns:

Aveam vreo 5, 6 ani daca nu chiar mai mic si la bunici aveam o prietena de joaca foarte buna pe nume georgiana, intr-o zi am mers cu ea in livada la bunici ca sa mancam mere si nu stiu ce mi-a venit mie atunci pe moment sa o pup pe buze ( asta e partea frumoasa happy ) dar ne-a vazut verisorul meu ( andi) care avea pe atunci 17 ani, iar eu nu stiam ca el ne-a vazut, toate bune si frumoase, a venit seara si ne-am asezat toti la tv si la tv era un film in care se pupau 2 oameni la care andi zice : "si sasha stie sa faca din astea ", eu m-am inrosit si o inceput toti sa zica, vai sasha ca o ramas fetita gravida ce ai facut o sa trebuiasca sa te insori si o sa cresti copii nu o sa mai ai timp sa te joci, iar eu am incepu sa plang, eram foarte speriat si ziceam ca nu vreau, ca ii tai burta la giorgi si plangeam in hohote si toti radeau de mine pana cand i s-a facut la mama mila de mine mi-o zis ca nu se va intampla nimic daca nu o voi mai pupa pe giogiana,laughing asa ca e rau sa fi mic si sa isi bata joc de tine cei mari. asta e amintirea care zic eu ca, contine o parte frumoasa si una amuzanta, amuzanta pentru cei care si-au batut joc de minesad.laughing)

| paramore a răspuns:

Cand eram mica eram tare sacaitoare, puneam 1000 de intrebari, mama nu putea sa mearga nicaieri de mine ca o intrebam:mami unde mergi? si ea kateodata se enerva si imi zicea:in luna ma duc! data eram la tara la bunici si o intreb pe matusamea ce e aia rotunda de pe cer, ea mi-a zis ca luna, da eu iy zic:si mami meu a fost acololaughing
sau mie imi placeau f.mult maslinele, si o pacaleam pe sora mea si p o vecina de la bloc care erau mai mici ca mine ca ele nu au voie sa manance ca sunt otravitoare, asa ca le mancam eulaughing

| Elena1234456 a răspuns:

Cand jucam ascunselea si m-am ascuns in lada pentru pui, reusind astfel sa iau paduchihee hee ce tipa bunica la mine rolling on the floor.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Copilăria în sine este cea mai frumoasă și curată amintire.
Pa, pa.