Poate fi si asta o posibilitate. Sunt mai multe ''temeri'' in viata unui om, eu am dat doar un exemplu!
Da si nu, nu cred ca exista un raspuns, unora le pasa, altora nu, toti nu ne dorim sa fim uitati, dar nu tuturor le pasa.
Cea mai mare temere a omului find primata este foametea, lipsa apei, bolii, suferinta, frica, moartea si alte chesti, desigur ca dorim sa fim apreciati pentru ceea ce facem asta e un adevar dar cred ca avem acelasi frici ca orice animal
Nu-i adevarat, chiar nu ai de ce sa te temi in cazul asta!
Cea mai mare teama este sa nu fii barfit, nu uitat! Sa nu se vorbeasca de tine de rau!
Fiecare om are teama lui. Mie mai mult mi-e teama sa nu fiu inlocuit/inselat, lasat balta de persoana iubita. Mai bine prefer sa fiu "uitat" de prieteni falsi decat inlocuit sau inselat.
Eu cred ca teama cea mai mare este sa nu mai fi iubit de cineva! De fapt, in viata frica ne conduce pe cai intunecate.Depinde de noi cum facem fata.
Arsenal i-a batut pe unde i-a prins pe camile, la anul sa ma tem, atunci o sa fie razboi total!
Nicio sansa pentru a lua titlu la anul, sunt echipe cu antrenori de calitate! Spiritul de lupta o sa fie prezent! Daca nu, inca 1 an fara titlu. Au trecut " doar" 12 ani de aeceta pentru tunari cand vine vorba de campionat, inca unul nu mai conteaza! Coyg!
Eroare404 întreabă: