| blondi95 a întrebat:

Ceao! am 15 ani si am fost impreuna cu un baiat azi vara... dar dupa ce ne-am despartit nu ne-am mai bagat in seama. S-a nimerit sa fim la acelasi liceu dar este foarte nasol deoarece ne vedem in fiecare zi si nu ne salutam deloc. Ce as putea sa fac ca sa vorbim din nou?

4 răspunsuri:
| QuadruplePersonality a răspuns:

Sau ai putea sa nu incerci sa va imprieteniti din nou.
Si eu am fost in aproape aceeasi situatie. L.am salutat, mi.a raspuns, iar dupa ce a trecut de mine a inceput sa ma "barfeasca" impreuna cu colegii lui.
Daca e atat de ingamfat incat nu te mai saluta, inseamna ca nu merita thinking

Si daca totusi, sti ca e baiat bun, poti sa incerci sa ii spui un buna, vezi cum reactioneaza, si daca si lui i.a fost "dor" de tine, atunci foarte posibil sa va apropiati din nou.
:*

| zelda a răspuns:

Pai tu mai simti ceva pentru el sau vrei sa fiti doar prieteni? Sa incepeti din nou o relatie impreuna este cam irealizabil pentru ca el daca nu te baga in seama, nici macar nu te saluta sau se uita la tine inseamna ca pentru el chiar s-a terminat si probabil te-a uitat definitiv. Daca iti doresti ca intre voi doi sa se lege o relatie de prietenie ar trebui sa incerci tu sa faci "primul pas": saluta-l tu prima si vezi ce reactie are (adica daca te saluta si el, iti zambeste chestii de genul). Asa in timp de la un simplu "salut" o sa inceapa sa vorbeasca cu tine si asa va veti apropia din nou, dar ca prieteni. Incearcahappy

| blondi95 explică:

Mersii mult pentru raspunsurikiss astazi s-a uitat asa la minee darr nu am avut curaj sa il saluthappy

| Andrei_Iordan_1998 a răspuns:

Intreaba-l daca vrea sa ti-o traga si vezi ce zicewinking