Sau ai putea sa nu incerci sa va imprieteniti din nou.
Si eu am fost in aproape aceeasi situatie. L.am salutat, mi.a raspuns, iar dupa ce a trecut de mine a inceput sa ma "barfeasca" impreuna cu colegii lui.
Daca e atat de ingamfat incat nu te mai saluta, inseamna ca nu merita
Si daca totusi, sti ca e baiat bun, poti sa incerci sa ii spui un buna, vezi cum reactioneaza, si daca si lui i.a fost "dor" de tine, atunci foarte posibil sa va apropiati din nou.
:*
Pai tu mai simti ceva pentru el sau vrei sa fiti doar prieteni? Sa incepeti din nou o relatie impreuna este cam irealizabil pentru ca el daca nu te baga in seama, nici macar nu te saluta sau se uita la tine inseamna ca pentru el chiar s-a terminat si probabil te-a uitat definitiv. Daca iti doresti ca intre voi doi sa se lege o relatie de prietenie ar trebui sa incerci tu sa faci "primul pas": saluta-l tu prima si vezi ce reactie are (adica daca te saluta si el, iti zambeste chestii de genul). Asa in timp de la un simplu "salut" o sa inceapa sa vorbeasca cu tine si asa va veti apropia din nou, dar ca prieteni. Incearca
Mersii mult pentru raspunsuri astazi s-a uitat asa la minee darr nu am avut curaj sa il salut