Depinde de votul nostru. Daca noi i-am votat pe ei, in marea majoritate, unul din ei va iesi. Insa, era mai bine sa se faca o selectie dintre utilizatorii care nu sunt in top 100, si sa faca o lista cu ei, iar noi sa alegem din ei pe cel care merita titlul de Utilizatorul lunii. Evident, cu conditia ca acesta sa fie activ. Nu votam pe cineva care are cont in top, si el nu mai intra de nu stiu cat timp .
N-aș vrea să stric surpriza, dar puteți să stați liniștiți, nu va fi un expert (oficial).
Pai atunci mor de nerabdare sa aflu cine va fi, bineinteles ca eu voi fi, glumeam
Probabil cineva care nu se așteaptă și nu face din asta un scop.
Sper sa nu se supere nimeni, dar nu era mai bine daca ei erau exclusi, ei deja sunt Experti si Utilizatori ai anului, ma refer si eu la utilizatoruii in genul meu si al tau, adica mai simplii.
Depinde de votul nostru. Daca noi i-am votat pe ei, in marea majoritate, unul din ei va iesi. Insa, era mai bine sa se faca o selectie dintre utilizatorii care nu sunt in top 100, si sa faca o lista cu ei, iar noi sa alegem din ei pe cel care merita titlul de Utilizatorul lunii. Evident, cu conditia ca acesta sa fie activ. Nu votam pe cineva care are cont in top, si el nu mai intra de nu stiu cat timp .
AlexandraCroft întreabă:
RAY întreabă: