| vip 2010 a întrebat:

Ceao love struck ...am ochii verzi si uneori prietenul meu imi zice.big grin "ochii verzi niciodata sa nu-i crezi" voi ce intelegeti prin aceasta propozitie big grin, sau mai stiti astfel de superstitii >:

5 răspunsuri:
| nikoletabals a răspuns:

Daps. chestia cu culoarea ochilor este foarte "controversata". SE zice ca ochii negri si caprui fura inima oricui, ochii albastrii si cei verzi, niciodata sa nu-i crezi. si eu am ochii verzi si mi s-a spus si mie asta dar nu le iau in seama. Asa ar trebui sa faci si tu.

| Ea12345 a răspuns:

Am auzit si eu.Nu cred ca poate fi adevarata aceasta,, zicala". Mai era una:,, Nu iubi un fotbalist
caci este un lucru trist
Dupa ce te-a sarutat,
Si-a luat mingea si-a plecat"laughing
Asta inseamna ca fotbalistii nu au iubite sau sotii?laughing

| elena a răspuns:

Ochii verzi apartin unei persoane pasionale, careia ii place sa se joace, cand este vorba de o relatie, de-a soarecele si pisica... dar sunt ochii cu nuantele de culori cele mai frumoase din lume.
Era un cantec, ehei, era de mult, tare de mult, cu ochii verzi, l-am cautat pe net, dar nu l-am gasit, te lamureai exact ce este cu ochii verzi, chiar asa incepea "niciodata ochii verzi, niciodata sa nu-i crezi/spune-o vorba din batrani...", iar eu nu mai stiu mai departe.

| Firefly a răspuns:

Nu e o superstitie... e doar o rima.
Sunt multe poezii de genul asta pe care le scriam in oracole prin clasa a3a.
In opinia mea culoarea ochilor nu are nicio legatura cu personalitatea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu lua in seama, sunt doar superstitii.lucruri spuse de oameni ca sa de o explicatie lucrurilor sau oamenilor pe care nu-i inteleg.

Întrebări similare