anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ceau. Ce sa fac cu chitara pe care am primit-o acum 5 ani fix de Mos Nicolae de la parintii mei? Inainte sa vina acea sarbatoare, le-am tot spus (cam de vreo 2-3 luni) ca mi-as dori sa am o chitara la care sa cant, tot insistam ca o vreau (eram un copil atunci ) si mi-au indeplinit dorinta... La inceput am cantat 6 luni de una singura apoi m-am lasat (m-am jucat mai mult pe PC, ba invatam, ieseam pe afara, faceam alte chestii si uitasem incet-incet ca aveam chitara).

Are vreun rost sa o vand si cui/unde sa o vand? Cand au cumparat-o a fost cam vreo 3-4 milioane) (ce este defect la chitara e o cheie, intr-o zi am luat chitara de pe dulap si a cazut, jumatate din cheie a ramas infipta acolo, oricum coarda e tot asa, nu am strans sau am lasat-o).

Chiar daca amarata aia de chitara simpla a costat atata, are intr-un fel o semnificatie pentru mine, ca am primit-o de la parintii mei, ei chiar si-au dat interesul sa am un astfel de instrument si noa... m-as simti prost intr-un fel daca as vinde-o dar ma deranjeaza si intr-un fel ca ocupa spatiu prin camera plus ca nici nu mai cant la ea de ani buni, nici nu stiu daca o sa ma reapuc de ea sau nu, habar nu am. Si cand vor afla ca am vandut-o de exemplu, ce sa le zic? E nasol

4 răspunsuri:
| Panzer1945 a răspuns:

Muta chitara in camera parintilor happy Asa o sa castigi acel spatiu si nu vei fi nevoita sa asculti bla bla bla-urile lor, daca o vinzi. Bafta.

| syd a răspuns:

Daca iti place muzica, invata sa canti la ea

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Pune anunt pe Olx vînd chitară, faci o descriere frumoasă, pui o poză cu chitara si cine este interesat de ea te va suna. Succes Ce vârstă ai acum? Esti fată sau băiat? mersi.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Înainte sa o vinzi, vorbeste cu părintii tai, explica le situatia, ai crescut si acum ai alte gusturi, atunci erai mic/ă cînd ai cerut chitara, dar intretimp ti ai dat seama ca nu ai aptitudini, si decît sa o arunci, te ai gândit să o vinzi, oricum nu mai i ei pe ea cît a costat, dar tot i ei ceva, spui in descriere pe olx ca are un defect, sa nu pui oamenii pe drum degeaba, si cînd o sa vada chitara cum arată te certi cu omul, ca el va crede ca intentionat ai ascuns defectiunea, doar ca sa o vinzi. Iar sigur mama si tatăl tau nu se vor supăra daca o vinzi, ca doar i ti faci singur sau singură daca esti fată, un ban de buzunar, si nu le mai ceri lor. Ce vârstă ai? Mersi, succes in vânzare, de unde esti?