| Anca15 a întrebat:

Ceau!, De sfantul Valentin nu stiu ce sa ii ofer iubitului meu...nu as vrea sa ii cumpar ceva, as vrea sa ii fac ceva dar nu stiu ce o felicitare eu zic ca e prea banal dar na sa zicem ca i-as face si o felicitare el deja mi-a dat cadoul si mi-a dat o felicitare super tare...si a scris asa ceva:
Draga Anca, eu te iubesc foarte mult, si chiar daca team mai suparat uneori te rog sa ma ierti dar eu te iubesc mult de tot!
Eu ce as putea sa ii fac? scrie?
Prietenele mele zic ca sa ii fac o felicitare si sa ii dau ceva cadou dar ceeeee?
As vrea sa fie ceva manual...pliz! RASPUNSURI
la cel care imi place cel mai mult funda... dar nu vreau sa va batetzi joc...asa a vrut el sa mi-a dea acum

3 răspunsuri:
| cat a răspuns:

Poti sa-i faci tu o rama in care sa pui o fotografie draguta cu voi doi si poti adauga ceva simbolic de genul http://www.crownfashion.ro/......hei-106732

| Anca15 explică:

Da... dar nu avem nici o poza impreuna

| kissmeandshutup a răspuns:

Ii poti scrie si o declaratie de dragoste ...intr'o felicitare pe masura, in care sa fi foarte sincera si sa dai tot ce e mai bun happy...deasemena langa ea daca tot vrei sa mai adaugi ceva, poti cumpara o inimioara de plus, sunt sigura ca va fi incantat de asta happy.