| RAY a întrebat:

Ceea ce a declarat Buhnici este de fapt o tragedie nazista, un nazism, doar anumite persoane erau considerati oameni, conform lui Buhnici cei cu vergeturi sau grași, nu sunt oameni? Sau pers urate?

10 răspunsuri:
| Hammurabi a răspuns:

Ai dreptate.
Ar trebui să-i condamnăm la moarte pe cei din juriul de la Miss Univers când le descalifică pe cele cu vergeturi sau cele mai plinuțe și cu șunculițe. Ce zici?

| Mosotti a răspuns:

Nu, el a zis ca fetele care vor sa fie prietene cu el, sa se mai duca pe la sala, fiind vedeta stie ca multe ar vrea prietenia lui, a zis-o mai in gluma mai in serios, n-a zis-o la general.

| RAY explică (pentru Hammurabi):

Eu ma refer la darvinimul social și acceptarea celor care nu ne plac involuntar? Cunosc tipi care au facultate, lucrează la firme mari dar tot nu sunt apreciați social și refuzați de sexul opus

| RAY explică (pentru Mosotti):

Știu. Dar eu ma refer la darvinismul social, cum era și cu nazismul, calități fizice primau dar tot primează, cum a fost el nebun dar a arat în fapt ceea ce suntem cu adevărat, asa și buhnici reflectează pe mulți, dar nu e political corect sa spui unui gras ca e gras

| RAY explică (pentru Hammurabi):

Aici putem discuta despre political corect vs natura umana, a fii rasist nu e bine, de parca tu alegi sa fii a nu place pe cineva te face superficial da e CV involuntar

| Mosotti a răspuns (pentru RAY):

A, am inteles, deci te refereai la darvinismul social.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Buhnici a afirmat ca se duce la mare ca sa vada material de laba.
E bucuros ca urata lui nu e grasa, dar tot la laba ramane, de aia e suparat pe "decor".

Da

Https://www.tpu.ro/......u-dreapta/

unde e mai bine sa traiesti in stanga sau in dreapta ca progresesie individuala?

| Mosotti a răspuns (pentru RAY):

Nu stiu unde e mai bine sa traiesc daca in stanga sau in dreapta ca progresie individuala.