Nu se plange nimeni pur simplu spunem niste adevaruri, aspectul fizic conteaza, fetele nu iti dau o sansa sa te cunoasca daca nu esti o pers atractiva fizic, si daca nu atragi sexul opus ori vei ajunge provider ori vei muri singur, desigur ca nu trebuie sa ne resemnam si sa ne îmbunătățim mereu starea, nu sunt de acord cu resmenarea dar nu iti poti face o faţa mai frumoasa sau sa cresti in imaltime decat prin operație, nu sunt pro amagiri, minciuni de genu fizicul nu contează, astea sunt basme
Ba da se plâng. Astea sunt doar scuze eu cunosc destule cazuri in care oameni in scaune cu rotile au familie și asta de când erau bolnavi așa ca nu va mai mințiți singuri, asta-i viața. Ori iei lucrurile de "coarne" ori atunci o sa Rămâneți așa toată viața. Pentru ca nimeni nu poate sa schimbe nimic pentru situația voastră daca voi nu o faceți ce e enervant ca toti avem perioade și perioade dar persoanele care doar dau din gura și nu fac nimic in sensul asta ma scot din sărite
Ah și încă ceva, pun pariu ca așa cum va plângeți pe aici va plângeți și in viața reala. Va întâlniți cu o femeie și începeți cu lucruri de genul " vai cât de amărât sunt eu, vai ca nu am avut parte de nicio femeie in viața mea, sunt virgin pls help" cred ca va scrie lucrul asta pe frunte. Pai normal ca oricine ar fugi de așa ceva. Totul consta in atitudine.
Mda, cativa martafoi de o ard de ani de zile pe TPU si toata ziua buna ziua se plang ca niste pustoaice la ciclu macar alea sunt simpatice cand se alinta si se pisicesc, astia deja te sictiresc si plictisesc cu vaitatu asta de vaduva din varf de munte
Ai descris perfect situatia acestor categorii de bărbați.
Faptul că nu atrag pe nimeni se datorează în cea mai mare măsură lor, și intr-o măsură nesemnificativă altora.
Cu totii vrem parteneri siguri pe ei, nu vezi nimic interesant la un individ care se plânge non stop acuzând anumite motive, cum că este urât, nu atrage sexul opus sau că el a renunțat la femei, dar la a se plânge incă nu.
Partea proastă este că nu vei schimba nimic în mentalitatea acestora. Nu le plac crticile constructive, ei preferând doar să fie sustinuți in lamentări de către ceilalți lamentari. In acest caz, n-au decât să se plângă în continuare. Până la urmă este viața lor si o trăiesc cum consideră ei că este mai bine.
Da foarte adevarat ce spui. Foarte reali si interlocutorii care care se vaicaresc ca 20 de cm in minus sau in plus la inaltime ( sau nu doar la inaltime ) fac diferenta dintre esec si victorie. Adevarat de asemenea ca ce mentionezi tu mai sus este o atitudine specific masculina si pare o maladie mai adevarata si mai contagioasa decat altele... contemporane. Pierderea masculinitatii este in mare parte cauza, iar printre efecte se afla curentul feminist ( cel exagerat si care clar este un recul si un strigat de avertisment al lipsei masculinitatii) pierderea sau alterarea notiuni de cuplu, de familie sau chiar de parinte si exacerbarea alcoolismului in randul barbatilor. Sigur exista si pareri contra, dar v-ati uitat vreodata in jur sa vedeti cate femei ingrijite de peste 40 de ani vedeti si cum arata majoritatea barbatilor de peste 40? Evident varsta nu e relevanta. Am vrut doar sa va spun ca se pierde in timp determinarea de a fi om ingrijit odata cu varsta, din nefericire in randul barbatilor mai mult si mai des. Ideia ca pesimismul atrage mila si ca este o scutatura in a atrage atentia, este o tehnica folosita de oportunisti care cauta calea scurta si usoara, in timp ce "cea mai buna versiune a ta " cum o numesti tu este un ideal, care cere munca si energie alocata.
Felicitari pentru atingerea acestui subiect! Bravo!
Acum astept aruncatorii de pietre;-).
Mihai Neșu a fost părăsit de soție după accidentul care l-a trimis în scaunul cu rotile, despre ce vorbim?
https://www.viva.ro/......re-2488337
Foarte bine spus și adevărat, sper să citească cât mai mulți asta și să realizeze ce trebuie să schimbe
Nu inteleg ce treaba aveti. Daca nu va place ce intrebari pun barbatii pe site-ul asta numai intrati. Asa de greu va e? Daca ai fi fost in locul unui barbat urat ai fi facut si tu la fel.
Nu. Nu prea cred ) îmi plâng și eu de mila o data dar nu non stop și bineinteles încerc sa ma "repar" de una singura. Și plus ca acest site cred ca este pentru probleme serioase nu pentru nesatisfactiile unora care e clar ca au nevoie de ajutor specializat. Sau mna poate pur și simplu le place sa pledeze mereu pe "victimele amărâte"
Foarte bine le-ai spus-o, pandemia de coronavirus a fost inlocuita de pandemia de plangaciosi,, mai rau decat muierile au ajuns unii barbati, mie ca barbat imi provoaca mila si nu pot sa le mai iau partea, si-o fac cu mana lor.
Ce usor iti e sa vorbesti, indivizii aia de care zici nu au nicio vina ca nu au fost inzestrati genetic.
Cazurile alea de care zici tu sunt rare, si plus ca sunt oameni care arata bine in scaune cu rotile! Eu nu ma plang, imbratisez realitatea!
Adica inzestrati cu calitati pentru a atrage sexul opus.