| gamesnew10329 a întrebat:

Cei care cred orice se spune, adica gen prezicerea viitorului si chestii din astea au iq scazut sau doar sunt naivi? Am un prieten care ma freaca la cap numai cu astea, e ceva normal pentru un tanar de 24 ani sa se gandeasca numai la tampenii de genul? Tot asta a oprit niste politisti pe strada si le-a zis sa il lase in pace ca nu plateste nicio amenda si ca ei sunt de partea dracilor, e o chestie sanatoasa?

5 răspunsuri:
| MuatafaonurContInchisDeTot a răspuns:

... Bolnav.

| MuatafaonurContInchisDeTot a răspuns:

Minte nu are cum sa vadă viitorul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt mai mult naivi și ușor impresionabili, ușor influențabili.

| pufulescu0o a răspuns:

Nu au un iq scazut, ba s-ar putea sa il aiba mai ridicat decat media. Chestia e cu totul alta, din teoriile astea trebuie sa extragi cate ceva, nu sa le inghiti pe nemestecate fiindca sunt foarte apropiate de schizofrenia paranoida. Exemple? Si eu cred ca exista extraterestri, dar nu port coif de folie de aluminiu ca sa nu ma controleze psihic reptilienii! De altfel cred ca nici nu ar fi eficient in fata tehnologiilor avansate :-D
Si eu cred ca exista elite care ne conduc din umbra, dar nu m-am inchis in casa ca sa nu ma conduca Bill Gates si Rothschild si nici nu spun oamenilor in uniforma ca sunt agentii elitelor sataniste :-))). Asta vroia sa spuna prietenul tau!

| MarianWLF a răspuns:

Daca sunt persoane pasionate de subiecte cu iz mistic, tind sa creada in unele cazuri, pana la urma Romania e plina de vrajitoare, povesti cu vrajitoare / strigoi / moroi, tot felul de legende, din toate partile.