Zeci, zeci de pachete comandate, de la telefoane la covoare, saltele si cauciucuri. De fiecare data fix la usa au venit toti, fara exceptie. Doar cel cu cauciurile m-am intrebat daca prefer sa le pun in masina sau sa le urce pana sus, si statea la etajul 8 atunci.
Nu ești pretențioasă.
Sunt colete pe care la livrare ar trebui să urce sus, să îți ceară să te legitimezi, să îți ceară o semnătură de predare pe un act al lui.
Dacă pe colet de vede ce firmă de curierat a fost folosită pentru trimitrea coletului, poți să faci plângere către ei.
Livrarea se face pana in fata blocului chiar si la produse mari: frigider, masina spalat, canapea etc. Daca vrei livrarea la usa verifica pe site-ul de pe care comanzi sa fie mentionat acest lucru, alfel curierul nu este obligat sa o faca si nici nu este platit pentru a cara produsele.
Deci tot pleci, pana la Posta. Parca te vaitai ca ai copii si pot fi probleme. Nu stii ce vrei.
Nu înțelegi nimic... Dacă mă duc la poștă bineînțeles că iau copiii cu mine, dar dacă trebuie doar să cobor până jos durează mai mult până îi îmbrac, cam 20 de minute cu tot cu alergatura după ei. Și nu cred că așteaptă curierul atâta după mine un fața blocului.
Asa i-ai invatat! La urmatorul colet, cand primesti sms-ul de la curier, suni la el sau ii trimiti sms sa vina pana la usa. Ii explici si treaba cu copiii.
Să nu mai zic că o data am stat jumătate de ora în fața blocului și când îl sun pe curier îmi zice: a, scuze am uitat de dumneavoastră?, iar săptămâna trecută alt bou de curier a vrut să îmi trimită marfa înapoi pentru că am dat numărul de telefon greșit, nici nu s-a sinchisit idiotu să sune la interfon să vadă dacă sunt acasă și de ce nu răspunde nimeni la telefonul respectiv...
anonim_4396 întreabă: