| VasileRapidistu13 a întrebat:

Cei care lucrează la farmacie au tot interesul să te trimită la medici? Sunt mana in mana? Mie mi-au zis că pentru anxietate ar fi bine sa iau medicamentație, eu unul nu mă duc dar eram curios daca au ceva de câștigat.

Răspuns Câştigător
| Editocroci a răspuns:

Au inventat idioții o pastilă pentru orice pentru că îi interesează profitul, nu să te vindeci tu.

3 răspunsuri:
| J0B0MAT a răspuns:

Nu, nu au. Am foarte mulți apropiați în domeniu.Sunt domenii înrudite și evident că se consultă și ajută. Dar dacă un farmacist te trimite la medic, du-te. Știe ce spune.

| VasileRapidistu13 explică (pentru J0B0MAT):

Eu știam că sunt mana in mana, oricum eu zic că trebuie să iei pastile in caz de urgenta, fiecare e liber sa facă ce vrea.

| Candrea_Elvira_1988 a răspuns:

Pai ar trebui sa stii ca un farmacist NU poate recomanda medicamente, nu are cunostinte medicale vaste si sunt cazuri cand se impune consultul medical. Sa-ti dau un exemplu din vara : mama + copil cu insolatie, atat de grava incat avea labele picioarelor umflate, rosii de nu putea pasi, intrega piele de pe corp rosie tumefiata, copilul (9ani) avea o stare generala proasta, reactiona slab la stimuli. A venit la noi sa -i dam o crema sa-i calmeze pielea...am trimis- o la urgente. Eu ca farmacist imi doresc o mai buna relatie medic-farmacist in benefeciul pacientului. Cu siguranta exista practica anumitor farmacii de a mitui medicii sa "trimita" pacientii spre ele dar nu si invers... nu am avea nimic de castigat, din contra e posibil sa pierzi baini pentru ca nu poti recomanda precum un medic.

Întrebări similare