Au inventat idioții o pastilă pentru orice pentru că îi interesează profitul, nu să te vindeci tu.
Nu, nu au. Am foarte mulți apropiați în domeniu.Sunt domenii înrudite și evident că se consultă și ajută. Dar dacă un farmacist te trimite la medic, du-te. Știe ce spune.
Eu știam că sunt mana in mana, oricum eu zic că trebuie să iei pastile in caz de urgenta, fiecare e liber sa facă ce vrea.
Pai ar trebui sa stii ca un farmacist NU poate recomanda medicamente, nu are cunostinte medicale vaste si sunt cazuri cand se impune consultul medical. Sa-ti dau un exemplu din vara : mama + copil cu insolatie, atat de grava incat avea labele picioarelor umflate, rosii de nu putea pasi, intrega piele de pe corp rosie tumefiata, copilul (9ani) avea o stare generala proasta, reactiona slab la stimuli. A venit la noi sa -i dam o crema sa-i calmeze pielea...am trimis- o la urgente. Eu ca farmacist imi doresc o mai buna relatie medic-farmacist in benefeciul pacientului. Cu siguranta exista practica anumitor farmacii de a mitui medicii sa "trimita" pacientii spre ele dar nu si invers... nu am avea nimic de castigat, din contra e posibil sa pierzi baini pentru ca nu poti recomanda precum un medic.