| RAY a întrebat:

Cei care pun intrebari vor oare raspunsuri sincere sau ipocrite?
ma refer la sectiunea dragoste si sex

9 răspunsuri:
| FataCuChitaraMunților a răspuns:

Toţi vor răspunsuri favorabile, care să îi susţină. Sinceritatea înseamnă ironie şi oamenii nu pot accepta asta.

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Majoritatea vor ipocrite, adevarul supara si nu uitati prieteni OMUL NU ESTE PROIECTAT SA FIE MONOGAM!

| corbulalbrosu a răspuns:

Depinde de la caz la caz, de aceea avem creier ca sa discernem si sa dam raspunsurile in functie de analiza facuta.

| OnuOnulică a răspuns:

De obicei 70% din intrebari sunt la puse la vrajeala...nu cred ca unii sunt chiar asa de inculti.

| Doub a răspuns:

Majoritatea celor care pun intrebari la categoria asta sunt niste copii frustrati intre 11-17 ani care nu prea au ce face cu viata lor sau pur si simplu chiar sunt distrusi.

| MskDesign a răspuns:

Ce fel de raspunsuri vor ei, pe mine, chiar nu ma intereseaza.Eu raspund ceea ce cred eu de cuviinta, indiferent daca sunt dur sau nu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt intrebari idioate care asteapta raspunsuri ipocrite. sper ca intelegi ce vreau sa zic.

| NumaiIdioti a răspuns:

Se asteapta la ceva sincer, dar eu unul nu ma pot abtine sa fac misto. Chiar merita unii/unele

| ThePayback a răspuns:

TPU a fost creat pentru seriozitate. Intrebarile de acolo (majoritatea) mi se par foarte penibile.