| DDCC a întrebat:

Cei care spuneți/sunteți de părere că viața este frumoasă cum argumentați?

Răspuns Câştigător
| DDCC explică (pentru blueheart):

Recunosc că primului videoclip nu i-am dat atenţie însă al doilea. trebuie neapărat să văd filmul.
De la minutul 13 mi-au dat lacrimile pur şi simplu.
Îţi mulţumesc mult pentru filmuleţ, eu nu văd mai mare fericire decât în zâmbetul celor dragi, doar ştii asta. happy

| blueheart a răspuns (pentru DDCC):

Cand l-am vazut prima data avusesem o zi foarte grea si cautam ceva care sa ma faca sa zambesc. Dar am avut o alta reactie la acest clip:am plans,desi tuturor le adusese zambetul pe buze. De fapt(am realizat mai tarziu) ca am plans pentru ca m-a impresionat mult. M-a emotionat indarjirea lui de a o face sa zambeasca pe Victoria si exact cand el isi pierduse zambetul s-a intamplat o minune.
Asta mi-am dorit sa realizezi:ca lucrurile marunte din viata ta:oamenii pe care ii intalnesti si care doresc sa iti fie prieteni adevarati,care nu te uita si te privesc de la departare,protejandu-te desi tu i-ai uitat,zambetul celor pe care ii ajuti,un curcubeu,un rasarit de soare,etc sunt lucruri care aduc fericirea in sufletul unui om. Nu este nevoie de lucruri marete pentru a fi fericit.
Desi viata nu este usoara pentru multi dintre noi macar merita efortul sa o facem frumoasa, daca nu pentru noi, macar pentru cei din jurul nostru. Pentru mine viata este frumoasa daca pot s daruiesc un zambet, daca pot ajuta si daca reusesc acest lucru atunci orice lacrima pe care am varsat-o nu mai conteaza, conteaza doar fericirea pe care am putut-o aduce in sufletul cuiva.
Eu iti multumesc pentru ca ai avut rabdarea de a urmari clipul si sper sa te uiti pana la final si ai sa intelegi ce valoare are un zambet. happy

6 răspunsuri:
| robertpaul a răspuns:

Viata este frumoasa, pentru ca-ti este daruita de parinti.Esti rodul iubiri lor.Prin ochii tai, ei vor privi viitorul cand nu vor mai fii.Indiferent daca esti bogat,sarac,ai prieteni sau nu,ai probleme sau nu,ai dificultati de vorbire,ai handicap etc.,viata are un rost:de a respira,de a trai,de a simti,de a atinge,de a vedea,de a iubi,de a te lupta,de a zambi,de a plange,de a munci, de a socializa:asta-i viata ta, a mea si a celorlalti, daruita de parintii nostri, pentru a cladii viitorul planetei-TERRA. laughing

| Dariusuu a răspuns:

Viața poate fi comparată cu o persoană care nu iartă, plătim pentru orice greșeală, pentru unii viața este o dezamăgire fără margini dar pentru alți o călătorie fantastică.
Întotdeauna am fost optimist, am gândit liber, probleme, necazuri, toți avem dar trebuie să le facem față.

Foarte bună întrebare, o zi frumoasă îți doresc.

| AndradaRoxana9 a răspuns:

Viaţa este o lupta continuă. Cu fiecare zi în plus ne apropiem mai mult de "victorie".

| DDCC explică (pentru AndradaRoxana9):

Mă întreb ce "victorie"...