Eu da gătesc singura, mănânc rar in oras si doar cand vreau sa am o zi asa mai speciala pentru ca nu am chef sa cheltui bani aiurea si poate sa ma si îmbolnăvesc (Nu prea am incredere in mâncarea de la restaurant, fast food si nu prea suport gândul că niște oameni străini isi baga mana in mâncarea mea).
Eu in general mereu am o supa sau o ciorba in frigider ca aia tine cel puțin două zile, iar pe langa imi mai fac lucruri de care imi e pofta.Cartofi natur cu pulpe, piure, spaghete, spanac, paste cu diferite sosuri etc de ce am pofta.
Iti spun eu ce mananc: prostii mananc
Initial ziceam ca o sa-mi gatesc si chestii dar am ajuns sa nu mai respect un anumit program.
Mananc diverse combinatii de sandvis-uri facute la panini press,
paste, oua (variatii) si ton din acela la conserva caci imi place si ma mint ca sunt sanatos asa
In rest MC, oferte din alea de 5 lei de la KFC, pizza (chiar daca o fac calumea nu am timp sau mi-e lene asa ca e fast-food de obicei) si diverse produse de panificatie.
Ce sa zic... plin de carbohidrati. Mananc 1 data sau de 2 ori pe zi, de obicei un singur fel de mancare si portii normale.
Nu mi se face foame, e ca un fel de intermittent fasting pe termen lung. Chestia e ca in ultimul timp nici nu am facut sport.
E ok ca nu ma ingras
Locuiesc singur și îmi fac mâncarea în casă de două ori pe săptămână. În plus, în fiecare seară fac prăjiturele Fika.
RAY întreabă: