anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cei de la CARGUS.
Sunt nenorociţi. am trimis un pachet în sălaj la un dobitoc care a refuzat pachetul pentru că au întârziat cei de la Cargus vreo două zile în plus. acum am intrat pe site-ul lor la Cargus în secţiunea Contact şi nu răspunde nimeni frate la toate numerele am încercat. le-am trimis şi două email-uri şi tot nu răspund. am încercat să le trimit prin fax şi când colo vezi că numărul lor este indisponibil. Băi frate zici că au intrat în pământ. Eu vreau să vină produsul înapoi fără a plăti vreo taxă de retur. pentru că sunt prea nesimţiţi. Am făcut o sesizare la Protecţia consumatorului Bucureşti cu isprava lor.

3 răspunsuri:
| FlorinCiokan a răspuns:

Si... intrebarea ta este!? straight face Multumim de stire oricum laughing se v-a rezolva. nu au fugit cu coletul tau. e o firma prea mare prea populara sa faca o asemenea magarie. sunt maxim de ocupati de aia nu ti-au raspuns.

| Saveluc a răspuns:

Florin: intrebarea mea este daca a patin careva asa isprava.

| KindKid17 a răspuns:

Salut! Sa stii ca cei de la firma Cargus sunt prosti... Adica eu am dat comanda de niste adidasi Adidas din aia faini si n-au venit nici in ziua de azi si i-am sunat de nu stiu cate ori si tot ziceau ca nu-l au, ba are alt coleg coletul, ba nu stiu ce... Si asta nu e singurul esec! Am comandat si un Nokia lumia si tot nu mi-a ajuns! Deci is prosti