anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cei din generația de astăzi spun că părinții îi urăsc. De ce?

7 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Nu le satisfac nevoile personale, sau o parte din parinti chiar ii bat si umilesc

| RAY a răspuns:

Cei din generația de azi nu știu cum e foametea, frigul, daca ar știi ți ar respecta părinți, traiul bun nu te face sa evoluezi în viata, trebuie sa fii la pământ și tu sa te ajuți

| Mayhem666 a răspuns:

Pentru ca vorbim de 2 generatii complet diferite care au experimentat lucruri diferite in timpuri diferite. E ceva complet normal sa existe astfel de tangente intre parinti si copii.
Si eu am multe opinii complet diferite de parintii mei si vad lucrurile si viata intr-o lumina complet diferita fata de cum o vad ei.
Eu am alte principii si alte prioritati fata de cele pe care le aveau ei la varsta mea. Timpurile se schimba, si oamenii continua sa evolueze pe plan personal cu fiecare generatie noua.

| gemeni6226 a răspuns:

Eu asta inca nu am auzit, eu personal ca mama atit vad ca baiatul meu nu vrea sa comunice se tot inchide in camera lui -poate are probleme sufletesti si nu vrea sa vorbeasca despre? De altfel in viata lui niciodata nu m-i s-a plins de absolut nimic.

| oglindasultanului a răspuns:

Pentru ca acei parinti au facut copil cu scop social, si sunt dezamagiti de cum evolueaza individul.

| angelsforever a răspuns:

Fiindca copiii din zilele noastre nu invata la fel cum invatau parintii lor, acest lucru facandu-i pe parinti sa creada ca descendentii lor nu vor avea salarii mari, o familie, o masina etc.
Sunt mai multe motive dar acesta este unul principal.

Răspuns utilizator avertizat