Eu ies din anonimat fara sa vreau.Sunt barfita de bine, ceea ce nu numai ca ma surprinde dar ma amuza la culme.Eu sunt "tipa cu sfatu`". Daca mi-ai starnit interesul sunt in stare sa ascult la infinit.Sunt singura intr-o mare de elegante care vine cu tenisi si sta cu picioarele pe banca, cu castile in urechi, dand din cap pe Arssura, Eminem, Camuflaj, BUG, 50 cent
Ma consider o persoana destul de OK. La fel ca fiecare am si eu defectele mele. Sunt f calma si f intelegatoare. Consider ca am destula rabdare, trecand cu brio unele situatii din care altii nu ar iesi atat de bine. Imi place ff mult sa vb, sa rad. Obisnuiesc sa tin in mine supararile si sa iert mereu pe cei care mi le-au cauzat. Ma consider destul de geloasa, destul de pretentioasa,,, Suficient de ambitioasa, etc
Imi place intrebarea asta!
hmmm, primul meu gand a fost ca eu iubesc Sailor Moon! Mai iubesc lucruri mici precum mirosul cartilor noi, mirosul de var de pe pereti, mirosul de leme arse, diminetile de vara inainte sa rasara soarele cand imi vad vecinii insomnici la geam ca si mine, iubesc sa desenez, doar in momentele acele sunt calma, rabdatoare...sunt atatea lucruri care le iubesc si care imi creaza senzatia placuta ca am o lume a mea...defecte: in relatiile cu oamneii ma enervez repede, ma obisnuiesc greu cu lucruri noi, nu sunt punctuala, fata imi tradeaza sentimentele prea bine.si cate si mai cate despre mine, dar totusi ma opresc aici
De ce sa ies din anonimat, asta e intrebarea ce mi-o pun.Imi e bine asa cum sunt, daca am ceva probleme eu cu mine le rezolv incet fara sa dau sfoara in tara.Fiecare e unic in felul lui, sunt oameni ce vor neaparat sa iasa in evidenta cu ceva, dar intrebarea mea a fost mereu de ce? Are vreun rost? Nu cred.Bafta!
Sunt complicata... Defecte am o gramada. Sunt egoista, orgolioasa, neiertatoare, si foarte razbunatoare. Ma pot schimba de la o zi la alta, doar ca sa-mi ating scopul.
Daca cineva m-a suparat iar dupa vine si isi cere scuze de la mine, ma pot preface ca totul e ok, ca nu mai sunt suparata, doar ca eu o sa o fac pe acea persoana sa plateasca pentru ce a facut. Nu prea am rabdare, daca nu reusesc un lucru de prima data, il las balta.
O calitate poate fi si aia, ca pot fi cea mai draguta persoana din lume cu cine vreau si cine merita.
Ma consider foarte diferita... 8-) Dar nu are rost sa scriu toate astea aici, pe TPU.
anonim_4396 întreabă: