Nu conteaza ce varsta ai de a urmari desenele animate, sunt la varsta de peste 30 de ani si da, le urmaresc cu mare placere.
Eu una și acum mai vizionez desene animate.Da, îmi este dor de copilărie. Căci fără ea nu mi-aș mai putea aminti nimic. Îmi amintesc și acum când făceam hăinuțe păpușelor, stăteam toată ziua pe afară cu prietenele și uitam să mai merg în casă.Ba mai mult, îmi e dor să mă cert cu ele(fostele prietene) și să mă împac iar după 5 minute. Atunci am simțit cu adevărat ce este prietenia. Da, mai am momente în care îmi e dor de copilăria ce am trăit-o la timpul meu cu mare entuziasm. Sinceră să fiu, am o păpușică de un metru, și de fiecare dată când o văd îi fac părul. Chiar de am 19 ani, sufletul meu tot de copil e.
Asa este am uitat sa precizez ca si eu le croiam haine
Frumos.
Da ma mai uit si acum, mai ales sa fie cu actiune, la celelalte prea rar ma uit.
Da normal, si acum la 21 de ani ma uit la desene animate, doar ca multe dintre ele, care imi placeau mult in copilarie, numai sunt. Acum ma uit la Tom & Jerry, Garfield, Arthur, Winnie The Pooh, Dexter etc
Pana si mie, care am 15 ani, mi-e dor de anii trecuti. Da, inca obisnuiesc sa fac multe lucruri pe care le faceam in trecut, am reusit cumva sa ma feresc de valul asta de mizerie tehnologica, m-am pastrat de moda veche. Stii, ma simt destul de aiurea cand pe langa mine trece un plod de 11 ani cu tableta in mana, stand pe facebook, in timp ce eu si prietenii mei ne jucam jocuri stravechi. Totusi, ma simt norocos, cred ca-s ultima generatie care a gustat si poate inca gusta cum se cuvine din bucuriile copilariei.
Dupa tine ar cui ar fi vina ca la 11 ani are tableta in mana? copilul e prost nu te poti lua dupa el, nu inseamna ca e vina toata a lui, e vina dobitocilor de parinti care nu stiu cum sa creasca copii si fac toate poftele. eu abia la 17 ani am avut telefon si ala un harb . depinde si de mintea copilului (cum ai zis ca ai ramas afara din cercul obsedatilor de net) dar si de mintea parintilor
N-am zis ca e vina copilului exclusiv. Dar se poate si auto-educa.
Da ma uit la (la alte canale sunt numai dezastre ) desene, vorbesc cu copii de gradinita sunt foarte dulci,
Eu nu mai vizionez desene animate, cred ca dorul de copilarie depinde si de ce fel de copilarie a avut fiecare, eu nu am avut una de care sa-mi fie dor.
Imi pare rau daca este cum inteleg eu
Da, ma mai uit la desene. Si adultii nu ar trebui sa uite ca este necesar sa invatam sa ne jucam din nou atunci cand avem copii. Am 24 de ani si o fetita de 1 an si 8 luni, deci binenteles ca ma joc cu papusi si ma uit si la desene.
Sa stii ca da. Eu ma uit la desenele animate mai vechi si-mi aduc aminte de momentele de cand eram mica
Eu nu am implinit nici 12 ani dar tot ma uit la desene imi plac chiar daca parintii mei zic sa nu o mai fac. Si Boogei eu am un prieten de 8 ani care are play station 2 si 3, laptop, calculator si tableta si na nu ma mai inteleg bine cu el fiindca a devenit obsedat de assasin cread 2 si ma enerveaza.
mariaalessandra întreabă:
Mihaela024 întreabă:
Nimicul întreabă: