| User a întrebat:

Cel mai horror film vazut vreodata (dupa care nu poti dormi 3 zilechatterbox)? >:

F...

... ara Avataroh go on

16 răspunsuri:
| Ea12345 a răspuns:

The Grudge clar.

| Cretaker a răspuns:

Shutter (versiunea thai)

http://www.youtube.com/watch?v=Nwy8QSQliGk

| girl95 a răspuns:

Pai ar fi Drag Me to Hell(2 zile am visat baba aialaughing ), 28 Days Later sau The Ring

| corina_4591 a răspuns:

Daca tie Avatar ti s-a parut de groaza...big grin uite-te la Shutter e un film japonez, iti garantez ca nu vei mai dormi f bine noapte...sau cand te uiti in oglindalaughing!

| Zoelinda a răspuns:

Satul[asa se chema] a fost pe prima tv intr-o seara

| Alice_2134 a răspuns:

1408 sau shutter 2008

| mada_4633 a răspuns:

Filmele saw!

| Bloodlines a răspuns:

The Messengers 2, Saw, The Mist, Hills Have Eyes, Wrong Turn! happy. Sunt cele mai infricosatoare filme pe care le-am vazut big grin. Vizionare placuta laughing!

| AdrianaINNA a răspuns:

#1-Paranormal Activity
#2-The Train(asta mai mult m-a scarbit)
#3-The Exorcist
#4-The Orphan

| OzVrajitorul a răspuns:

From Dusk Till Dawn uitate pana la capat.este vechi dar spun eu ca este bun...

| SperanteSpulberate a răspuns:

The Grudge, nu poti sta nici in intuneric dupa ce te uiti la filmul acesta, are 3 parti. Am vazut-o pe a 2, e foarte infricosator, totdeauna am dus-o mai inainte. Iti garantezi ca dupa ce te uiti nu poti dormi, dar nici dupa horrorul One missed call!
Bafta si Craciun Fericit!

| F. a răspuns:

Camera 1408. Trebuie sa l vezi :-s

| Rlu_Raluca_1998 a răspuns:

Mie personal mi-a placut mult Chucky cu toate versiunile, Activitate paranormala si fenomene stranii de pe discovery channelwinking

| MondoLoco a răspuns:

Acum vreo5, 7 ani de zile, am vazut acel film celebru cu PAPUSA! Mi-a marcat chiar viata...nu cred ca o sa uit niciodata fata acelei papusi infioratoaresad

| dani1989 a răspuns:

Ich seh, Ich seh, clar!

| diddutu777 a răspuns:

Cele mai horror filme pe care le-am vazut si le-am auzit:
1.Saw(toate partile)
2.The Walking Dead(tot serialul)
3.Insidious(ambele partii)
4.Papusa Chucky(toate cele 4 partii),(toalta lumea cred ca a auzit de acest film)