1) O casa in Paradisul Verde > 1500 m2
2) Un elicopter
3) Un BMW X5 (sau X6) si un BMW sport, un Mercedes ML si un Cadillac CTS
4) Un iaht
5) Un avion privat
Si, ar mai fi
Sunt un cocalar, stiu
1.familie
2.bani
3.prieteni
4.sanatate
5.buna dispozitie
Dar toate dupa ce ai facut sex
Mantuirea sufletului? Nu stiam ca suntem la biserica, vezi ca nu toti au prioritatile tale, iar a aduce pe "Dumnezeu" in discutie mi se pare chiar penibil.
@ Intrebare: Dupa cum am precizat mai sus, nu toti oamenii au aceleasi prioritati, pentru fiecare om, acele 5 lucruri pot sa fie diferite.
Nu exista lucru mai important decat sexul Ceea ce spune lumea pe aici de inteligenta si mais tiu eu ce, fac parte din alta categorie. In categoria din care face aprte sexul, este cel mai important, desigur cu persoana iubita
Daca vrei, stiu eu un soi de trabuc care te poate ajuta sa ai satisfactii multiple
Am dat eu de înţeles că sunt în căutare de "satisfacţii multiple?"
Nu, dar poate veni bonus, ca o binecuvantare neasteptata, asta daca nu esti prin natura firii tale pesimista...
Hai, uite, n-are rost sa ne certam aici pe semantica satisfactiei, tocmai am pus o intrebare la SF pe topic
Nu mă impresioneză cu nimic binecuvântările neaşteptate.Şi nici nu-mi pasă de întrebarea ta, atâta timp cât nu ştii să te abţii de la comentariile inutile.
As vrea sa zic si aici ceva interesant, dar n-am ce! Suntem animale bipede supuse instinctelor animalice, si Dumnezeu ne-a creat organe ale placerii specializate tocmai ca sa faca misto de noi (ma refer aici la ochi, urechi, limba, nas si simt tactil, nu te gandi la prostii!). Boon, deci cinci mai importante ar fi lucrurile astea senzoriale... cum s-ar zice, pana ajungi la Nirvana te mananca sfintii...
Da, stiu, Dumnezeu ne-a dat inca un organ plin de receptori tactili special ca sa ne distram orgasmic (unii, nu multi dintre noi) cu el, problema e ca acest organ, in amuzamentu-i divin, l-a livrat la pachet cu diferite alte intrebuintari ciudate, gen a face pipi si a multiplica specia. Asta da comicareala celesta! Ce i-o fi trebuit sa il folosim si la facut pipi sau copii, chiar nu stiu?!
Gandeste si tu: daca, de exemplu, va monta voua clitorisul in frunte, o mangaiere calda pe breton era suficienta sa va calmeze si sa va umple ochii de lacrimile satisfactiei. Sau daca ne monta noua trompa in prelungirea nasului, credeti ca isi mai punea careva problema sa o ascunda pudic in batista cand iese pe strada?
In loc sa ne pupam si sa raspandim gripa, ne frecam toti cu nasul de frunte cand ne intalneam si zambeam adevarat fericiti, nu fals ca in prezent. Dispareau geloziile, casniciile, insatisfactiile, divorturile si copiii facuti la betie! Pe aia n-avea Dumnezeu rost sa ii indese la pachet cu orgasmul, putea bine-merci sa ne lase sa ii facem cum ii fac calutii de mare: el arunca sperma in val, ea o culege cand vrea, o depoziteaza intr-un pliu vreun an de zile, si ii trage poneiului de mare copilandri cand are ea chef (daca are), nu cand vrea Mama Natura... nu mai zic ca odata ovulate, ii cedeaza poneiului de mare toate embrioanele, sa le creasca el in spinare pana termina liceul
Deci cele mai importante 5 lucruri decat sexul sunt trei: alcoolul, fotbalul si masinile tunate.
Lubrifierea, prezervativul, muzica erotica, lumina lunii care intra in camera si a treia persoana.
Citeste din nou intrebarea
nope!
LisaJulie întreabă: