.
Pai, la test, ai o foaie pe care scrii rezolvarea, pui copiuta intre cele doua foi ( daca rupi foaia de la mijlocul caietului ). Cand trece profa/profu', dai pagina, iar cand pleaca, dai pagina sa te uiti la copiuta, prefacandu-te ca te verifici. Pentru orice eventualitate, pune un penar mai mare in fata lucrarii. Sper sa mearga!
Succes.
Stiu metode de copiat cum vrei tu, dar doar pentru liceu( pentru sc. gen. nu).
Stiu un baiat care a mers tot liceul cu sticla de cola(la care ii schimba eticheta cu raspunsurile la test). Plasturele sub care-si baga fituica si pixul masluit.
Scrii rezolvarile pe telefon
scrii pe o foaie rezolvarile si o bagi sub masa
scrii rezolvarile pe foaia de test pe partea din mijloc daca e de la mijlocul caietului
scrii pe masa sau pe scaun
scrii pe perete[a incerkt un coleg da dupa ce a scris nu se mai vedea nimic]
Uite cum fac eu poate ca pare cam ciudat dar funcitioneaza : dezenezi lectia pe o foaie si o pui in banca sau pe masa (profii n-au ce sa zica deoarece e doar un desen la care te tot uiti ) cum sa desenezi : pai fiecare cuvant il desenzicu ce crezi ca sa potriveste : la istorie am facut lectia cu umanismul si despre umanisti si eu am desenat umanisti ca niste oameni cu gura in forma de U de la umanisti si asa m-am ajutat la test sper ca ai inteles ideea
P0i yoo` zic ca poti sa faci asa
scrii pe o foaie copiutzele, daca ai o foaie de lucru o bagi sub ea si incepi sa copiezi, daca vine profu`/profa bagi foaia sub cea de lucru si te prefaci ca scii
mie mi-a mers
succes
funda?
мαrrýиєlα întreabă: