Da.
Cele mai frumoase sunt de obicei si cele mai proaste. Totul pare ca se invarte in jurul lor, d'aia nu li se dezvolta creierul. Lasa-le in pace, ramai printre oameni.
Traim intr-o lume buna, ca avem mai multi acces la asta daca preturile scad, nu stiu ce te mira, e un lucru bun.
Nu era normal sa aiba preturi astronomice total aiurea, mult mai mult decat un om care munceste si face lucruri f complexe si inteligente, de ex programatorii.
Se astepta de mult acest moment.
Sunt și fete frumoase care au locuri de munca normale, dar la cum e societatea din Ro... ești făcuta curva și dacă respir, cred că de aia unele o i-au pe drumul asta
Cu sau fără "meseria " asta tot o sa te considere curva majoritatea
Aceleasi femei despre care se refera el ii considera pe majoritatea loseri. Ne referim si la tipul care a pus intrebarea.
Oare chiar asa o fi?
Eu ma refeream la straine. Sunt milioane in 7ndustr7a pentru adulti.
Ele sunt considerate "c urve" dacă să zicem s-a despărțit de cineva(nu se mai înțelegeau) și și-a găsit pe altcineva.Dar un bărbat care face sex cu nu știu cate femei nu mai e considerat "curvar", ba din potriva, e lăudat.Asta e societatea in care trăim...
În primul rând nu e vorba de femei.
Ci de prostituate.
Iar piața prostituției funcționează, ca orice altă piață, după regulile pieței. Poate să scadă, poate să crească.
Ținând cont că suntem după pandemie, când oferta, chiar dacă a fost aceeași sau mai mare, cererea a fost foarte mică (de frica contaminării cu Sars-Cov2) e normal să fi scăzut și tarifele.
Tu dacă ești consumator, îți pare rău că au scăzut tarifele?
Tocmai ca nu e ieftina.
In realitatea in care traim toate sclifositele au acces la internet si se rup in figuri de parca sunt zeite. Prea putine sunt cu picioarele pe pamant si nu li se urca la cap barbatii care le curteaza.
Pentru ca daca sunt frumoase li se baga de mici in cap ca doar asta e de ele si atunci nu se mai strofoaca pe alta planuri. Ai un exemplu mai sus. Oamenii sunt atat de superficiali, majoritatea nu ar lua in serios o femeie frumoasa daca ar arata ca e si inteligenta sau daca ar avea un post bun, mereu s-ar pune la indoiala ca a ajuns acolo pe meritele ei. Ceea ce e trist
Si nu e chiar ieftina niciuna. Mai bine vinzi 50000 abonamente de 12 luni cu 5 dolari decat 5 abonamente de 100. Trebuie sa iti stii publicul tinta si sa fim seriosi ca majoritatea consumatorilor sunt saraci
Trandafiiiiiiiiiiiraș întreabă: