| BRG a întrebat:

Cele mai frumoase sînt romîncele şi moldovencele, dumneavoastră ce părere ave-ţi?

Răspuns Câştigător
| Ana a răspuns:

Asa-i asa-i, doar sunt romanca big grin

11 răspunsuri:
| iauru a răspuns:

De acord cu tine. dar sa nu le uitam pe frumoasele fete din italy :X:X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Toate femeile sunt frumoase, dar ochii unora se lasa indusi in eroare de aspectul fizic.

| Klara a răspuns:

Ba sa am pardon. Cele mai frumoase sunt unguroaicele.

| Anemona a răspuns:

Da, chiar sunt frumoase unele.mai exista si exceptii cand vezi vreo uratanie de aiarolling on the floor. dar multe vedete de la noi sunt moldovencelaughingandreea marin mihaea radulescu.etc

| Maria_1984 a răspuns:

Asa este! Sunt de acord cu tine!

| Firefly a răspuns:

1)Invata sa scrii
2) Peste tot sunt femei frumoase, in opinia mea conteaza foarte putin, spre deloc, de unde provin.
Mi se pare absurd cand cineva zice "moldovencele sunt cele mai frumoase" rolling eyesPeste tot sunt si femei frumoase si urate.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, da, pinguinii, pinguinii se nasc in nord si migreaza spre sud.

| eugem35 a răspuns:

Rusoaicele sunt frumose foc daca o sa cunoasteti rusoaice va schimbati parearea, si pentru ca suntem nationalisti spunem ca romancele sunt frumose

| lily09 a răspuns:

E frumos ce place ochiului, depinde cu ce ochi privesti

| Rebe97 a răspuns:

Eu cred ca fiecare femeie are ceva frumos la eaq numai trebuie sai obervi frumusetzea la unele se observa mai repede pentru ca sunt mai seducatoare sau mai perverse:-)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, cred ca romancele sunt frumoase nu neaparat moldovencele desi sunt 100% moldoveanca intr-adevar moldovencele sunt f. f. f. f frumoase, dar exista in orice colt de tara femei frumoase...