Eu de obicei votez toate raspunsurile la intrebarile mele.Am vazut ca multe raspunsuri raman nevotate, nu stiu de ce toata lumea se fereste de voturi.
Nu zic ca e neaparata nevoie, dar este un semn de respect sau antipatie fata de persoana aceia.
Sunt de acord cu tine
Eu de fiecare data cand pun o intrebare, ii votez pe cei care imi raspund cu folositor, inteligent sau amuzant! Asa le multumesc eu.Stupid si nefolositor nu dau aproape niciodata
Intodeauna am votat la intrebarile puse de mine, macar ca s-a obosit omul sa raspunda. Asa mi se pare corect.
Eu votez, dar recunosc ca nu mereu Ce ati spune ca deacum sa votam cu toti? Sunteti de acord?
Pi cele nevotate...de multe ori apar pe la sfarsit.Eu una imi citesc intrebarile si le votez pe toate in functie de raspuns, dupa ce le votez... apar alte si alte raspunsuri. Nu sunt tipul de utilizator care: cum vine un raspuns hopa dau la intrebarile mele sa-l citesc astept pana vin mai multe
bine... poate unii chiar au uitat sa mai treaca pe la intrebari
xoxo, mary
Offfff.cum draq m-am exprimat eu, de ai ajuns tu l concluzia ca imi esti antipaticá?
Faceam referire la cei care dau voturi, sa le dea indiferent de persoana, chiar daca o simpatizeaza sau ii este antipatica...
Ai inteles acum ?
Eu votez mai mereu si la intrebarile mele mereu i-am votat pe cei care mi-au raspuns
Eu sunt de acord cu mumoasa...sa votam fiecare raspuns, exact asa cum ni se pare noua
De acord cu inna si cu Dmonika. E chestie de bun simt sa votezi pe cei care s-au ostenit sa-ti raspunda.Chiar si stupid.
Dar, votez de multe ori si raspunsuri la alte intrebari.
Eu ii votez pe toti cei care m-au ajutat cu un raspuns.Incerc sa nu uit pe nimeni