anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

CEVA DESTUL DE IMORTANT, VA ROG CITITI SI SPUNETI-VA PAREREA! Cei care ati citit acea intrebare, cand va ceream sfaturi despre prietena mea ce are 13 ani si bea, se saruta cu baieti mai mari etc. Dupa ce am citit o parte din raspunsurile voastre, pentru care va multumesc nespus, am incercat sa vorbesc cu ea si adevarul este ca m-a ascultat cu atentie, deci nu este chiar atat de rebela precat credeam si eu, m-a ascultat si mi-a spus ca va mai consuma putin alcool doar la revelion si in rest mi-a promis ca nu o va mai face decat cand simte cu adevarat nevoia de a gusta macar putin alcool.Am fost foarte incantata ca a inteles si si-a recunoscut vina. Mi-a spus ceva de genul: stii, eu nu sunt chiar asa cum par, nu sunt o alcoolica asa cum poate ma crezi, de fiecare data cand am baut am baut putin si nu beau deloc des, ci foarte rar, ocazional.
Si apoi eu i-am spus ca poate m-am inselat la faza cu alcoolul dar apoi i-am spus si de acele " relatii " cu baieti mai mari ca ea si mi-a spus ca s-a sarutat doar cu 3 baieti asa mai mari ca ea si toti 3 sunt de incredere si niciodata nu a fost ceva serios, poate doar o seara.asa mi-a spus si acum regret oarecum ca am scris toate lucrurile acelea pentru ca din ce mi-a spus ea nu prea pare asa cum mi-ati raspuns voi.chiar deloc! cei ce nu ati citit pana acum prima mea intrebare VA IMPLOR sa o cautati putin mai jos si sa-mi spuneti daca in afara faptului ca a mai baut asa. ocazional si ca se saruta cu baieti mai mari, vi se pare ca mai este ceva inneregula cu ea? adica tinuta ei este mereu buna, la moda, ea este frumoasa, se machiaza frumos, poarta tocuri ceva mai rar dar oricum poarta. va rog mai cititi intrebarea si spuneti-mi daca mai este ceva rau la ea, ca sa stiu si eu ce sfaturi sa-i mai dau! pls helppp! VA MULTUMESC PENTRU INTELEGERE!

4 răspunsuri:
| esapament a răspuns:

Ai problema pe care o au 99 la suta din barbati. Nu sunt pe lumea asta decat cateva sute de milioane de fete care vor sa-ti fie aproape. ok, si in jurul tau cel putin 100. get over it man.not worth it.

| StelutaDintreNori a răspuns:

Pai, cred ca e de ajuns ce ai facut. Chiar daca alcoolul la adolescenti l-as interzice.

| cristina_6683 a răspuns:

Ok.nu e ceva chiar asa de grav. consuma alcool ocazional. e ok. s-a sarutat cu 3 baitezi. stiu ce vrei zici pare o nebunie. dar daca erau super draguti da e ok. sunt sigura ca doar e ceva temporal. sunt sigura ca e o persoana normala. ai vorbit cu ea deci e ok. incearca sa devi prietena cu ea si daca exagereaza adui aminte ca greseste de fiecare data. pa sper ca te-am ajutat

| MoreTime a răspuns:

Oricate defecte ar avea, daca tii la ea cu adevarat o vei ierta pentru toate prostiile si o vei ruga sa-ti promita ca se va linisti, daca tu consideri ca nu e intreaga si nu e ok, cauta alta fata mai cuminte, mereu vei gasi macar cateva...
Sper sa-ti fi fost de folos, mult succes!