Acum ceva timp, am mai facut acest test si cam tot asa a fost rezultatul, varsta psihologica acum mi-a iesit 40 de ani, varsta reala tu o stii Bacemi, asa ca o tin confidentiala pentru ceilalti, asa mi se pare ca este normal, intr-o lume virtuala, in care noi suntem pe TPU.
Descrierea a fost facuta si de Lucian Gabriel si de Amarantine, in general da o caracterizare potrivita, insa mie unele lucuri, pe care le spune, nu mi se potrivesc, pentru ca si intrebarile puse, relativ limitate la un anumit gen de tematici, nu mi se potrivesc in totul.
Asa este, noi suntem indivizi diferiti si unici in felul nostru si de aceea rezultatul nu poate fi valabil intru-totul.
Testul este si distractiv si-ti da de gandit faptul ca pentru unii dintre copii de pe site, le-a iesit o varsta psihologica mai mare decat cea reala. Explicatia ar fi ca incearca se maturizeze mai repede decat este normal si acest lucru nu este bun pentru ei, fiecare trebuie sa traim conform varstei biologice pe care o avem, mai ales la varsta copilariei, cand dezvoltarea intelectuala este prioritara si insusirea cunostintelor necesare pentru formarea pentru viata.
Multumesc pentru link Bacemi.
La inceput de an, urari de bine, sanatate si prosperitate pentru toti userii TPU.
Am 16 ani, si varsta psihologica de 26 de ani.Cat despre descriere, nici eu nu puteam s-o fac mai bine.Totusi,testul nu mi se pare foarte relevant. Poate fi foarte usor pacalit, deoarece la majoritatea intrebarilor e usor de concretizat carei varste si carui caracter i se potriveste activitatea respectiva. Dar nu este vorba neaparat de pacalirea testului; eu cred ca din 15 intrebari nu se pot obtine foarte multe detalii...
Mi-a iesit 27 de ani. Descrierea e aceeasi cu a lui matrixismyname, SandyBelle si NOname. Mi se potriveste partial, cu mici scapari. Sunt foarte sociabila, imi place sa cunosc mereu oameni noi si imi plac schimbarile. In rest se cam potriveste, dar nu ma prea iau dupa testele astea. Au rezultate limitate, in timp ce tipurile de personalitati sunt nelimintate.
Pai am dat raspunsuri sincere, dar mi se pare ca exagereaza putin.
Mi a dat raspuns cum ca as avea 37, iar eu am abia 16. E adevarat ca mi s a spus ca sunt mai matura decat am eu varsta, dar parca totusi...
Eu am aproape 12 ani si mi-a iesit 25 de ani. Motivul pe care l-am retinut din ce-am citit? Sunt foarte energica.
Salut. La mulți ani. Am făcut testul acesta și anul trecut, dar acum lucrurile s-au mai schimbat.
Vârsta biologică: 24 de ani;
Vârsta psihologică: 37 de ani. Îmi spune că sunt o persoană foarte echilibrată, matură, dar prea precaută. Sunt comod, nu fac nimic, dacă nu trebuie cu adevărat făcut, pentru a nu-mi consuma energia. Am princpii și opinii foarte clare, pe care le susțin permanent, și la care nu sunt dispus să renunț. Schimbările nu-mi plac, pentru că îmi amenință siguranța și stabilitatea, pe care le prețuiesc atât de mult. Nu sunt sociabil, am doar câțiva prieteni, dar acest lucru nu mă deranjează, așa cum nu mă supără nici singurătatea. Față de cei din jur sunt rezervat și timid sau doar dezamăgit de experiențe anterioare neplăcute. Este foarte importantă liniștea mea interioară și sunt o persoană conservatoare.
Bun testul. În mare parte are dreptate. Mulțumesc. Doresc tuturor numeroase realizări în noul an. O zi bună.
Vârstă biologică - 15
Vârstă psihologică - 38
Descriere - Cea de mai sus, a lui Gregory
Tot ce scrie acolo, este adevărat. Mulțumesc pentru test!
Varsta ta psihologica este : 33 ani.
Ai multă energie şi-ţi place să te implici în multe activităţi. Eşti echilibrat(ă) şi realist(ă). Nu eşti foarte siciabil(ă), dar faci parte dintr-un grup de prieteni şi ai un cerc de relaţii pe care încerci să le menţii. În schimb, dacă se întâmplă să cunoşti persoane noi, îţi este greu să menţii legătura cu ele. Nu-ţi plac foarte mult schimbările, însă te descurci bine atunci când acestea apar in viata ta. Respecţi regulile şi autoritatea până când acestea ţi se par iraţionale, iar atunci înerci să le schimbi.
Cea biologica: 12 ani
Cea psihologica: 28 de ani!
Adica gandesc ca o persoana de 28 de ani?! (Ma refer la minte nu la studi.etc.)