In casa, nici daca ma bati nu ies afara! Cred ca si eu voi juca remy cu ai mei, si monopoly cu fratimiu...Si ma gandesc daca maine ma duc la scoala sau nu
Iar in fara calculatorului? Nu! Deja m-am saturat
Vreau afara in zapada! De dimineata am fost in oras cu cateva prietene sa ne luam de imbracat Deabea ce am ajuns acasa cu mainle degerate Mananc mai stau putin pe TPU si pe la 3 ies afara Ca in casa...am stat destul Iesim si noi la o bataie cu zapada
Euuuu, as vrea si eu la derdelus dar la mine in Salaj nu este zapada...nu imi merge nici Tv-ul, habar nu am de ce, cei de la Dolce cred ca au o problema cu difuzarea programelor, asa ca momentan la Pc.Mai tirziu stiu eu ce o sa fac? Poate o sa citesc ceva
Este duminica, putem iesi la o plimbare, undeva in oras ( mall, cinema, restaurant, o pizza ). macar astazi, dar nici acum
Stau pe net putin, pe TPU, pe messenger, si dupa aia ma apuc de teme pentru scoala...ma uit la TV, ma joc cu cateii mei :X...
EEE... spectaculos nu pot sa spun poate patinoar sau o iesire cu prietenii la un suc chiar daca e farte frig...:* tu?
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
babypowder87 întreabă: