| icestone a întrebat:

Ceva trebuie schimbat la acest forum ce anume nu stiu exact (tocmai de aceea va cer tuturor sa vina cu o idee )pentru ca ceva clar nu merge bine, adica, fata de un forum normal (adica fara fundite si alte calificative de genu ce vezi aici primite la un raspuns ) unde vin care mai de care si da unraspuns ca mai apoi tu sa sa consideri ce raspuns e bun si cel care nu este sa sa fie contazis cu argumente (ceea ce de altfel se intampla si aici nu zic ) dar aceste FUNDITE care fac diferenta intre alte forumuri aduc ceva inconveniente din cate vad eu :
1. foarte multa lume care cere un raspuns ii asigura pe ceilalti ca vor primi o fundita cand de fapt doar unul va primi acea fundita si vezi apoi o groaza care scriu "vreau fundita promisa "
2. cei care vor fundita ar trebui sa se gandeasca ca acel raspuns ar trebui sa fie gratuit (chiar daca aceste fundite nu-ti aduc beneficii materiale) il ajuti pe celalalt pentru ca vrei si nu pentru a primi o amarata de fundita,
e ca si cum ai cere CONFIRMAREA (caci tu nu esti sigur de raspunsul tau, de adevarul si argumentele tale)
NU AI NEVOIE DE FUNDITA, tu STII ca acel raspuns e bun
3. din FIECARE raspuns avem ceva de invatat pentru ca toti traim in medii de viata diferite, pentru cel care a dat fundita poate parea un raspuns bun (repet pentru EL ) dar toti ceilalti il pot dezaproba si atunci nu vad de ce UNUL trebuie sa primeasca fundita cand de fapt forumul se cheama TOTI PENTRU UNUL si nu unul pentru unul
4.nu o data am vazut raspunsuri, considerate bune de mine, catalogate drept STUPIDE de altii(nu stim cine) si ma gandeam, DE CE? fara sa aduci un argument, sa inteleaga toti de ce acel raspuns e asa si nu asa?

Eu personal consider ca acest sistem de calificare a raspunsurilor nu aduce beneficii, creeaza inegalitate intre membrii acestui forum(ceea ce nu e normal)pentru ca fiecare, are un raspuns la aceea intrebare, si prin descalificarea (fara argumente)acelui raspuns doar bifand STUPID, sau invers calificarea sa ca fiind folositor de dragul de a bifa fara ARGUMENTE iar nu-i vad rostul, si de asemenea cum am mai sis si cu fundita

DECI big grin CINEVA SA MA CONTRAZICA, CHIAR VA ROG, SI ADUCETI SI SOLUTII DACA SUNTETI DE ACEEASI PARERE CU MINE

1 răspuns:
| lunarwolf a răspuns:

Deci,iti inteleg frustrarea legata de acest forum. Mie, sincer mi se pare in regula.
Funditele ii motiveaza oarecum pe oameni sa dea raspunsuri cat mai bune. Si se specifica, daca citesti mai atenta 'dau fundita pentru CEL MAI BUN RASPUNS'. E clar ca nu toata lumea poate avea 'premiul intai'...
Legat de bifarea fara argumente...fiecare om din tara asta are drept de libera exprimare. La urma urmei,e problema fiecaruia ce spune pe forum, nu?
Cum tu esti de parere ca unele intrebari sunt bune, poate altii le considera stupide. Problema lor.
Nu-i asa? happy