Pentru că ai reușit să te complaci într-un anume stil de viață, ceea ce e oricum trist. Însă zicând că mai mult de juma' din populația de pe glob suferă de depresie îmi arată că nu prea știi despre ce e vorba. În rest nu mă bag, nu știu de ce ai fost tu tratată sau de cine. E treaba ta.
O dovada in plus ca banii sau faima nu aduc fericirea.
Dumnezeu sa-l odihneasca, l-am ascultat in adolescenta, mi s-a facut gol in stomac cand am auzit ca s-a sinucis. E usor de judecat, dar nimeni nu stie ce-a fost in sufletul lui de a recurs la gestul asta.
"I just called Chester, but he hanged up"
So awful but so good. Pun-urile astea sunt bilete spre Iad.
Http://9gag.com/gag/ar5ODr6?ref=android
Mda. Un bilet dus pentru mine. In the end, it doesn't even matter.
Chiar ca, deci am fost marcat de moartea actorului Robin Williams, acum mai vine un artist important, iar cand a murit nulitatea de Paul Walker, simpaticul blond cu ochii albastri din seria cu vrum vrum toti mocofanii de pe TPU au sarit de kuur in sus de mare actor talentat din seria filmelor si pentru ca automobile.
Iti pierzi timpul.
Astora oricat de mult le-ai explica tot pe a lor tin.
Stai chill.
Acum am citit. Renunț la ce am zis inainte. Cred și eu ce crede Radu acum. Pentru ca hey...el e Dumnezeu și totdeauna are viziunea impecabila despre toată lumea.
Ei sunt fara defecte, sunt perfecti, sa nu uiti asta.
Au aruncat la gunoi toata munca lui si au inceput sa arunce cu pietre ca a facut asta.
Niste jegosi infecti.
Nu ar trebui sa te mire ca toti boceau cand a murit Paul. Daca te uiti din cand in cand la categoria seriale si filme ai sa vezi ca apare mult " vreau filme ca Fast and Furious". La cate sute de milioane scoate francezia aia, nu te mira ca era asa popular Paul. Si cheliosul daca moare maine iar boceste jumate de planeta chiar daca " ca actor e de toata jena.
Cred ca cineva a uitat sa-ti mentioneze vreodata ca si depresia e o boala si ia destul de usor multe vieti.Multi depresivi isi doresc sa se vindece.
Ia vieti daca nu ai tarie de caracter, ai uitat sa mentionezi si asta.
Uau,e ca si cum i-ai spune unui diabetic ca diabetul ia vieti numai daca nu ai insulina. Si "taria de caracter" ajunge in final tot la niste formule chimice, doar ca traim intr-o perioada in care unii uita ca si creierul este un organ si are nevoie de atentie ca si restul.
Deci, oamenii care sunt pusi de pamant de depresie, de fapt, sunt pusi la pamant ca nu sunt tari de caracter?
Ai auzit vreodata in viata ta de " chemical imbalance"?
Nu,nu ai auzit, ca daca auzeai nu mai judecai asa prost pe altii si intr-un mod atat de, cum sa zic, prost.
Poate unii mor de prosti, ca nu au tarie de caracter si isi alimenteaza slabiciunile si etc, dar altii chiar au probleme.
Nu generaliza.
Greseala mea ca nu am zis-o direct ca nu ma afecteaza moartea lui, cunosc cazuri de depresivi care s-au tratat prin imbarbatare printr-un psihic puternic, vezi tu...personalitatea joaca un rol atat de important in viata unui om,trebuie sa te tii tare cat poti,oricum de murit vom muri toti, dar pana la venirea ei trebuie sa fii tare.
O fi avut probleme in familie,, nu zic nu, dar chiar avea rostul sa faca asta? Iti lasi familia in suferinta mai mult decat suferi tu, daca prinzi ideea/
Chiar nu vrei sa accepti ca el putea sa treaca destul de usor, cu un ajutor peste problemele lui?
Faptul ca a fost abuzat in copilarie...asta-i buna, au trecut o caruta de ani de atunci, dar totusi abia acum s-a gasit sa isi ia capat vietii? E destul de suspect cum multi artisti sfarsesc prin suicid, desi au aproape tot ce vor.
Imi pare rau si mie formatia era una reusita dar posibil omul avea o perioada mai depresiva si a pierdul lupta si o multime de oameni pe care il iubeau.
Imi pare rau si mie cu toate ca nu am fost o mare fana a acestei formati ((
#RESPECT
Si care este intrebarea, sau ce vrei de la noi? Asta e viata, de vreme ce s-a sinucis poate asta era cel mai bun lucru pentru el; decat sa traiesti o viata in care esti trist mai bine asa... Trebuie sa ii fie respectata decizia. De ce sa plangi daca el a facut ce ii era mai bine pentru el (doar pentru el, pentru ca avea, cum s-a mai zis, 6 copii, sotie, prieteni, fani)?
anonim_4396 întreabă: