Stai linistita ca nu e nimic adevarat in chestia asta.Sunt numai chestii gandite de oameni pentru a lua bani.Nu stie nimeni cand va fi sfarsitul lumii in afara de Dumnezeu! Nici macar ingerii apai niste oameni normali care vor bani! Nici gand.Acuma fiecare crede ce vrea.Intr-un timp credeam si eu toate tampeniile pe care le vedeam pe net sau pe care le citeam sau la televizor si ma speriam.Insa acum mi-m dat seama ca nu au ce sa publice si li se pare un subiect dinamic.Asa au zis ca in 2000 va fi sfarsitul lumii. A fost de nu a mai putut.Nu a fost nimic.Sau in 2012.Vezi de treaba ca pot sa pun pariu ca nu o sa se intample nimic in 2012.Nu mai crede tot ce vezi pe net ca sunt filmulete facute la plictiseala
Nu e adevarata nici aia nici alta chestie de tipul.Toate sunt facute pentru diversiune in general de la orice problema reala, o inducere in eroare, o manipulare subtila.Omul cand nu are multe pe cap poate gandi mai clar.Umplandu-i capul cu diverse puterea de perceptie asupra realitatii scade. Dar oricum cine crede crede, cine nu nu.Argumentenu exista.Bafta!
Pai la sfarsitul lumii vine Iisus, iar daca ar veni meteoritul ala si i-ar omori pe toti nu cred ca ar mai veni Iisus pe pamant.
Nu e nimic adevarat. Toate sunt facute pe calculator. Sunt numai chestii gandite de oameni pentru a lua bani. Stai calma nu se va intampla nimic pe 21 decembrie 2012! Toate astea se spun deoarece s-a facut renumitul film 2012 .
anonim_4396 întreabă:
punctul întreabă: