cami
| cami a întrebat:

Chiar asa, credeti ca fiecare avem jumatatea noastra?

Răspuns Câştigător
| elena a răspuns:

O, da! Mai devreme sau mult, mult mai tarziu se iveste si jumatatea in dragoste a fiecaruia si atunci iti dai seama ce putin mai ai de trait. Dar sa nu ma bata pesimismul nici chiar asa, ma bucur de fiecare clipa traita alaturi de el si atunci cand trece pe langa mine si imi atinge varful nasului cu degetul, stiu ca imi spune ca ma iubeste, ce altceva sa mai vreau? O fi mult, o fi putin, cine stie, eu sunt fericita.

16 răspunsuri:
mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Da happy Oricine isi intalneste perechea potrivita odata si odatahappy

cami
| cami explică:

@unbaiat, tin sa te informez ceva tongue
Nu-mi plac telenovelele, manele mai ascult din cand in cand, daca Nu citesc pe fiecare zi simt ca ma sufoc, iar
PS: citatul nu e luat de pe net happy

Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

Nu. Asta ar insemna ca nu sunt completa asa. Si sunt.

leonardk
| leonardk a răspuns:

Da - unii au chiar mai multe jumatati!

| JackieSue a răspuns:

Avem, normal, cu totii pe cineva pus deopartewinking.

| Mya a răspuns:

Jumatatile pot fi iluzii, cautari fara sfarsit daca iti formezi un ideal... Poti cauta o viata intreaga, vei gasi atatea jumatati posibile sa te completeze si in sinea ta sa constientizezi ca tot impar ai ramas. Daca nu te implici suficient si vrei doar sa fii iubit, nu o sa poti niciodata sa te imparti la doi si nici sa pretuiesti ceea ce ai gasit.

| buburuzAndreea a răspuns:

Nu stiu daca putem sa-i zicem jumatate sau suflet pereche neaparat. Oamenii nu sunt piese de puzzle ca sa aiba jumatati perfecte, e putin mai complicat de-atat.

Cred ca exista o persoana in lume care iti e cumva destinata. Suna siropos, dar asta cred. Nu neaparat pentru totdeauna, nu poate garanta nimeni asta.

Dar e o persoana, una singura, pe care o vei iubi cu adevarat. Neconditionat. Asta nu inseamna ca nu ii vei gresi, ca nu o vei dezamagi, ca nu va veti certa. Veti face cu siguranta asta. Ca doar sunteti oameni si avem ambitiile si nebuniile noastre. Nu e neaparat nevoie ca acea persoana sa te completeze perfect, viata nu e un roman de dragoste. Dar indiferent de caracterul ei, de lucrurile pe care le face, indiferent daca te va crede sau nu, pe acea persoana o vei iubi pentru tot restul vietii tale. Pentru ca putem iubi o singura data cu toata fiinta noastra. De obicei prima data.

gyzzard
| gyzzard a răspuns:

Oricine poate sa fie jumatatea oricarui om, conteaza cat de mult poti/vrei sa dai in relatie. Daca "jumatatea" cuiva inseamna o persoana care e ideala pentru acel cineva, e o mare abureala, atat timp cat nu vrei sa devi acea persoana ideala pentru persoana de langa tine nu o sa reusesti niciodata sa fi mai mult de "vecinul de pat". Daca vrei, o sa te imbunatatesti incontinu, si nu o sa ajungi, daca nu perechea ideala pentru cel de langa tine, macar sfertul fara de care nu poate traii.

| FearNoEvil a răspuns:

Cine stie? Poate ca da... sau poate ca nu.

| jane_5414 a răspuns:

Cred.

| cutza a răspuns:

Sper ca este undeva pe acolo ...bine ca merita so cautam!

| alexam a răspuns:

Da, cu siguranta! Unii o gasim si suntem cu ea ( juamtatea ). Altii o gasesc, dar sunt cu alta jumatate. Iar a treia categorie de persoane o gaseste si mai tarziu, si asta pentru ca cineva se incapataneaza sa,, tina,, pitita jumatatea ce NU le revenea de fapt! big grin

| unbaiat a răspuns:

De ce e cerul albastru,, exista Dumnezeu?, cand draq lasam telenovelele si manelele si citim o carte?, cand o sa renuntam la banalitati si citate luate de pe net?

| getty a răspuns:

Da...Eu asa cred.Si ca acea persoana care e facuta pentru noi va aparea in viata noastra cand ne asteptam mai putin.

| Anca_6788 a răspuns:

Eu nu cred happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, dar trebuie sa o mai si cauti...