anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Chiar avem dreptul de a crede orice sau trebuie sa ținem cont și de dovezi când afirmam ceva?

De exemplu pot spune?
Eu cred ca fetele sunt ipocrite, false, mincinoase

Răspuns Câştigător
| minrest a răspuns:

Ai dreptul sa supui analizei orice, poti sa afirmi orice in scop stiintific. Femeile si barbatii au acelasi bagaj genetic, cu exceptia unui cromozom, aceleasi anomalii psihologice si boli psihice, traiesc in aceleasi culturi, cu aceleasi valori. Nu spune nimeni ca omul nu este ipocrit, fals si mincinos. Dar de ce ar fi fetele asa, in mai mare masura decat barbatii? Nu e plauzibil. Vad ca noi barbatii suntem favorizati peste tot. Banuiesc ca si ideile astea despre ipocrizia femeii sunt tot un mod de a le asupri.

35 răspunsuri:
| EntertainYou a răspuns:

Sigur, hai sa fim ignoranti.
Nu asta inseamna democratie in viziunea ta defecta?
Ignoranta ta e la fel de buna precum specializarea/cunostintele unuia.
Pe principiul asta si eu cred ca 5G provoaca coronavirus.

| minrest a răspuns (pentru RAY):

Relatiile la distanta functioneaza bine, numai daca lungimea organului masculi este mai mare decat distanta dintre parteneri.

| minrest a răspuns (pentru SoareDaniel):

Nu prea e plauzibil sa fi refuzat de femei supraponderale in Occidentul de azi, nu asa merge acum piata; pe tinder se urmaresc relatii pur fizice, daca nu gresesc, trebuia sa mearga pe site-uri pentru relatii sentimentale; eu in locul lui (atentie, in locul lui, nu al meu) mergeam cu babele alea, pentru ca sunt femei, si au acelasi psihic ca cele tinere, in plus sunt private de sex, ce dorinta s-o fi adunat in ele!

| LoveSleep a răspuns:

Avem dreptul de a crede orice, cât timp țimp ținem asta pentru noi, sau păstrăm totul la nivel de părere personală.

Dacă crezi că pământul e plat, e dreptul tău. Dar dacă țipi în gura mare, te crezi superior și te cerți cu toată lumea care nu e de aceeași părere, ai nevoie de dovezi.

| SoareDaniel a răspuns (pentru minrest):

Femeile si barbatii au acelasi bagaj genetic, ce simpatic, doar ca unul se naste cu un nas mai mare, un ochi asimetric, o fata ovala ca de ou ce mai frate, calitati estentiale care face orice femeie sa se UDE in 3 secunde.