| UnBroken2016 a întrebat:

Chiar credeti ca poate sa existe prietenie intre o femeie si un barbat (care nu sunt un cuplu si sunt hetero )? Am intrebat multa lume chestia asta si multi spun da. Eterna prostie e ca tot astia nu au prieteni de sex opus dar cred ca exista asa ceva.

Ma uitam la videoul asta

https://www.youtube.com/watch?v=KZl9ORBMOg8&list=WL&inde x=115

In care o femeie era °prietena° cu unu pentru ceva timp chiar daca era intr-o relatie de 5 ani cu alt barbat. Cine stie ce facea de fapt, poate vroia sa vada daca este mai bun dar cand a aflat ca actualul vrea sa o ceara de nevasta a rupt de tot relatia cu alalalt dar actualul a aflat de la altii ce si cum si a rupt relatia cu ea Live la radio.

17 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Acum prietenia inseamna sex

| fantastica a răspuns:

Se spune ca prietenia intre un barbat si o femeie exista pina cind unu din ei nu se indragosteste de celalalt.
Apoi am citit rezultatele unui experiment realizat de niste psihologi care spune ca un barbat si o femeie pot fi doar prieteni daca comunica in mediu de doua ori pe saptamana.
Personal, cred in o astfel de prietenie, deoarece cred ca astfel i-au nastere cele mai bune familii. (experienta proprie)

suntserios
| suntserios a răspuns:

Eu am femeie prietene, ba una e chiar prietena foarte buna si nu a exista nimic sexual intre noi, fiecare isi vede de viata lui.

| UnBroken2016 explică (pentru suntserios):

De cat timp?

| suntserios a răspuns (pentru UnBroken2016):

De vreo 3 ani de cand suntem colegi la munca.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Se poate sa fi prieten cu persoane de sex opus. Eu unul am cateva prietene si atat. Chiar foarte bune.

| UnBroken2016 explică (pentru DoarBogdan):

Online sau in viata de zi cu zi? Sa stii ca una e online alta e in viata de zi cu zi.

| DoarBogdan a răspuns (pentru UnBroken2016):

Da. Si real si online.
Si stiu ca e diferenta. Real, cum zici tu, am cateva prietene foarte bune, si sper sa nu se schimbe.

| Fatamuntilor a răspuns:

Eu cred ca DA!
Sa luam de exemplu colegii de munca.Petrecand cel putin 8 ore impreuna, e posibil sa lege intre ei relatii de prietenie, fara a se implica sexual!

| LoveSleep a răspuns:

Depinde.
Există prietenie între o femeie și un bărbat. Chestia e însă, la "cel mai bun prieten". Știi tu, în sensul în care vorbesc non stop, ies împreuna non stop, își spun toate căcaturile. În cazul ăla, mereu va exista ceva mai mult. Oricât de mult ar nega, unul dintre ei se va îndrăgosti de celălalt la un moment dat. Poți spera doar să nu fi tu ăla, iar dacă ești, să fie reciproc.

Veneam de la facultate și m-am întâlnit cu 2 colegi, o fată și un băiat. Pe ei îi văd mereu împreună. I-am întrebat că "Care la cine acasa merge?" și m-am uitat la reacțiile lor. Tipul a zâmbit puțin iar tipa a sărit ca arsă și a zis că are nevoie doar de un curs. Și dacă te gândești puțin, întrebarea mea era cât se poate de normală.
Deci, băiatul e cel care o place iar tipa e cea care o să-i spună "Nu putem fi mai mult decât prieteni. Ești un băiat grozav o să găsești fata pe care o cauți". Ce dezamăgit o să fie. Poate își pierde și cheful de învățat și se lasă de facultate, mai urc și eu o poziție în clasament.

| raluk27 a răspuns (pentru LoveSleep):

Sau poate ii s*ge tocul toata facultatea in speranta ca poate poate.

| UnBroken2016 explică (pentru LoveSleep):

Saracul prost asta ma gandeam si eu. O sa aiba sperante pana o sa il ia cu ° esti ca un frate ° si atunci o sa stie clar ca e fraier cu diploma inca.

| OldSoul a răspuns:

Da, exista, dar prietenie adevarata, nu genul ala de prietenie in care "parca i-as spune ca-mi place, dar mi-e frica ca stric prietenia" asta din urma e o prostie totala, nici macar prietenie nu e.

| OoBunnyoO a răspuns:

Da, se poate. Si eu am avut un prieten foarte bun aproape opt ani, pana am plecat din tara si nu a fost niciodata nimic intre noi. Eu am trecut prin relatiile mele, el prin ale lui.

Asa cum a spus LoveSleep, problema este cand prietenia este extrem de apropiata si cei doi sunt constant impreuna. Insa poti avea prieteni apropiati si vechi fara sa dezvolti alte sentimente pentru ei.

| raluk27 a răspuns:

Eu una nu cred in prietenia dintre un barbat si o femeie. Inevitabil se va ajunge la alte chestii. Unul dintre ei cu siguranta va dezvolta un sentiment la un moment dat. E una sa schimbi doua vorbe cu cineva de sex opus, in pauza de la munca si alta sa stai non stop bot in bot in virtutea amicitiei. Sau prietenul/a sa fie foarte prezent in viata de zi cu zi a celuilalt. Pe mine m-ar deranja. Asta cu "suntem doar amici" e bullshit.
Chiar am cunoscut un tip odata, care avea o amica in alt oras. Vorbea cu ea la telefon cam de 3 ori pe zi, ii cerea sfaturi legate de mancare, de imbracaminte, de medicamente, cand mergea in orasul respectiv, dormea peste noapte la ea. Nu stiu, ciudat si deranjant in acelasi timp.
Eu am separat intotdeauna lucrurile. Ori ma placi/te plac avem o relatie, ori nu am nicio treaba cu tine. Ah, ca ne spunem un "buna" cand ne vedem, asta nu inseamna ca suntem amici.

| UnBroken2016 explică (pentru raluk27):

Nu ma asteptam sa imi raspunzi la intrebare. De fel fetele cu care nu sunt de acord tin sa ma evite, rar fete ca tine laughing. Cat despre post, mereu m-au amuzat tampitii care isi lasa iubita sa iasa la masa sau mai stiu eu ce alte activitati cu baieti, doar ea cu el. Inevitabil se vor cunoaste mai bine si unul din 2 va incepe sa simta ceva pentru celalalt. Alta e cand e un grup de persoane alta e cand ea cu unu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu trebuie sa cred.
Exista. happy
Si chiar si oricat de apropiata e prietenia, daca nu exista nicio tensiune sexuala sau ceva emotii/sentimente fiindca n-au cum sa se lege...ei pot ramane prieteni, ba chiar cea mai puternica e prietenia in care baiatul si fata sunt si genul ala de „sarcastic soulmates". Astia duc prietenia la alt nivel. smug Unii nu o vad normala sau sanatoasa o astfel de relatie, dar probabil formeaza una dintre cele mai sincere legaturi sociale / relatii umane pe care le poti cunoaste.

Întrebări similare