Idem @AaBb.
Foarte bun raspuns!
Incearca sa nu pui la suflet, sa ingnori astfel de persoane. Important este, ca tu iti cunosti propriile valori, si parerile rautacioase, nefondane a unora n-ar trebui sa te atinga, sa te dezechilibreze. Fii tu! Esti pe drumul cel bun (mereu ti-am admirat maturitatea). Succes! Numai bine!
Bună. Ce?
"Scumpa, dincolo de copilariile astea, sa recunoastem ca x este cu mult peste tine:*" Ce vârstă are persoana care ţi-a spus lucrul acesta de se crede atât de matură?
Dacă tu nu eşti de acord cu opinia celor mai mari ca tine, şi îi contrazici, de ce să se numească nesimţire?
Cum ai spus şi tu; dacă nu cunoşti o persoană absolut deloc, şi o etichetezi ca fiind o persoană pe care nu o duce prea mult mintea, e clar că eşti nesimţit.
Încearcă să ignori astfel de persoane, şi fii tu însăţi. Nu te schimba pentru nimic în lume.
pa, pa.
Cred ca el este cel imatur, nu tu.Esti foarte matura pentru varsta ta, gandesti bine - felicitari!
Bine-ai venit în lumea superficială unde nu e nimeni curios de ce-ai în cap ci doar de cum arăţi.
E o realitate. Nu ne place dar aşa stau lucrurile din păcate.
Persoanele care te stiu, te stiu asa cum esti. Ceilalati isi dau cu parerea chiar daca nu te cunosc dar nu trebuie sa pui la suflet.
Te cunosti pe tine insati? Daca da, foarte bine. Nu asculta parerea celorlalti. Fi indiferenta.
Superficialitatea este prezenta in societatea noastra. Ramai la principiile tale si ignora-i pe ceilalti.
anonim_4396 întreabă:
RAY întreabă: