Sigur ca le verifica! Uita-te la "Utilizatori suspendati" si o sa vezi cati au fost suspendati pentru asta! In afara de asta, situl are moderatori, numiti de administratie, care au rolul de a tine situl curat, conform regulamentului! Si, sa stii ca oricine poate sterge prin raportare o postare vulgara!
Da, le verifica cineva, dar in unele situatii mai scapa. Sau, cel putin, au scapat, dar in trecut. Eu, unul, nu am mai vazut astfel de intrebari. Se pare ca, cei de sus isi fac treaba...
Din cate stiu... utilizatorii TPU atunci cand vor citi o intrebare cu continut vulgar acestia o vor raporta. Ea va fi verificata si respinsa daca e cazul... uneori se mai raporteaza si intrebari care nu ar trebui raportate iar acestea sunt respinse. dar poti anunta conducatorii site-ului iar acestia ti'o vor republica
Nu stiu daca aia stau acolo sa verifice miile de intrebari puse dar intr-un fel le verifik ei deoarece vazusem odata o intrebare a cuiva care zice ceva in genul"de ce intrebarea mea nu o accepta? zice ca are continut vulgar"
poate la asta se referea
Buna alina! Am primit si eu raspuns la intrebarea legata de catalogul Yves Rocher si se pare ca nu platesc nimic, nicio taxa nimic, vine direct in cutia postala! Si sorry daca am postat unde nu trebuia dar m-ai rugat sa te anunt!