| Th3AbSinTh3 a întrebat:

Chiar sunt probleme de comunicare, cum le rezolvam? Discutam cu o prietena si i-am povestit cam ce fac eu cand ies cu grupul de prieteni si a ramas putin socata. Adica de obicei ne uitam la un film sau cand iesim doar baietii ne cam facem de cap cu bautura. Asta se intampla cam de jumatate de an si cred ca se intampla pentru ca fiind si baieti si fete sunt si sentimente la mijloc, toti cam incearca sa le ascunda. Nici nu mai tin minte cum era inainte, dar stiu ca ne distram foarte mult, deabi asteptam sa ne vedem, pierdeam notiunea timpului, ajungeam dimineata acasa.
Ce e de facut? Ce sa facem sa comunicam? laughing)) Aceasta prietena mi-a spus ca uitandu-ne la filme asa mereu nu facem decat sa incercam sa nu vorbim unii cu altii, e o dorinta in subconstient...

Eu la randul meu vorbeam cu o fata din acest grup mai mult si ieseam cateodata doar noi, ne cam placeam amandoi, dupa am avut o discutie in care am incercat sa lamurim situatia, a fost bine cateva luni, apoi s-a racit si ea. Le-am mai spus si altora din grup cam ce ma deranjeaza si ce nu, dar nimeni parca nu ma asculta, toti isi vad de treaba lor si intalnirile astea ale noastre au ajuns un fel de "ies ca acasa oricum n-am ce sa fac, nu pot sa adorm asa devreme..."

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna. Nu prea stiu ce sa spun despre asta, dar asa sunt prietenii: vin si pleaca. Mai rar in ziua de azi cineva care sa-ti fie alaturi si sa te asculte in absolut tot ce vrei sa impartasesti. Prieteni buni mai exista, dar sunt ca si perlele in scoici, greu de gasit. Sa ai o seara frumoasa. (scuze daca raspunsul meu supara pe cineva)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Problema e ca v-ati vazut prea des, si a intervenit monotonia, trebuie sa va simtiti bine si in alte experiente faine, altceva mult mai interesant care nu faceati inainte, uitat la Filme acas e cam plictisitor, si baut la fel, iesit etc merge de cateva ori sa faceti ceva, Dar cam tat.
Oricat de interesant ai fi ca persoana, la un moment dat oamenii se plictisesc de compania ta, deoarece nu iti simt lipsa, prietenii/fetele si oamenii in general, sa te aprecieze pentru timpul tau trebuie sa-ti simta lipsa.
In alta ordine de idei, probabil nici nu s-a intâmplat vreun contact sexual.Cu tipa de care iti place, sau prietena/ele cum le zici? poate si de sunt distante.Sti ce zic... trebuie sa actionezi rapid altfel isi pierd rabdarea cu tine. Si alte sanse nu mai ai.