| Arthur a întrebat:

Chiriaşul de la Cotroceni se simte ca la el acasă. " Preşedintele interimar al României a dorit să primească vizita delegaţiei Barcelonei la Palatul Cotroceni, însă i s-a transmis: „Exclus! Acest meci nu e o acţiune politică. Oricum, preşedintele ales al României nu se află momentan la Cotroceni". "
Ce credeţi, când sunteţi musafiri e de bun simţ să inviţi alte persoane în ospeţie în acel loc fără acceptul proprietarului de drept?

Răspuns Câştigător
mariana
| mariana a răspuns:

Sportul nu are lagatura cu politicul si drept urmare, nu vad de ce ar fi invitat delegatii Barcelonei la palat. Cred ca a facut acest lucru ca sa-l vada lumea ca e popular insa, asa cum ai precizat si tu, atunci cand esti doar un presedinte de conjunctura, nu prea ai de ce sa-ti "intinzi" aripile mai mult decat poti sa faci acest lucru intr-o asemenea postura.
Daca ne referim la conceptul tau de chirias, atunci este bine sa stii ca, in aceasta postura trebuie sa "platesti" chirie, ori eu nu am auzit ca D-nul Crin va plati ceva pentru perioada cat se alfa in acest palat. Plata se pare ca o face doar romanul de rand.

2 răspunsuri:
| a1doru a răspuns:

In ce limba si-a exprimat aceasta dorinta? in engleza cumva? rolling on the floor rolling on the floor

Întrebări similare