Bună! Nu, nu există. Numele de fete care nu se termină în "a" nu sunt româneşti.
N-ar prea fi; singurul care-mi vine in minte e Zoe, dar nu sunt foarte sigura.
In primul rand nu exista nume romanesti de fete care sa nu se termine in A si carmen nu e nume romanesc pentru zici lui carmen nu zici carmenei cum zici la andreea si jeni e prescurtare de la janina sau alte nume
Carmen,jasmine,beatris(beatrice),brigitte,ingrid,zoe,evelyn ...nu sunt romanesti provin din alte limbi. Nume romanesc care sa nu s etermine in "A" nu prea cred ca ezista...
Eu ma precizat ca nu exista nume romanesti care sa se termine in "A" si astea sunt folosite in Romania, dar sunt imprumutate din alte limbi
Deci :d Beatrice,Flori,Carmen,Izabelle,Ingrid,Jeni,Kali,Louisse,Mimi,Peosis, Yasmine, Zoe( toate nume din Romania te asigur eu )
Carmen, beatrice, bety, camy, marye, jenifer, lorelai, lili,sindey, baily,ela, mimi, carlyn, roky, rousy, carin, ailin, alice, alis, coraly, denise, ilknur! Sper sa-ti fie de ajutor!
Buna! Pe mine ma cheama Catrinel si sunt romanca, Catrinel este nume Grecesc! Pe toate site-urile scrie! Si pe fina mea mare care are 40 de ani o cheama Carmen dar suntem romani! Deci Catrinel nu este nume romanesc, ci GRECESC!
pycyu întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: