anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ciao!\Exista vreun nume Romanesc de fata in care sa nu se termine la sfarsit cu Litera ""A". findca eu nu am gasit. daca exista zicemi si mie cateva...Mersi.

18 răspunsuri:
| AnneMarri a răspuns:

Da, există. Carmen.

| Rockart a răspuns:

Bună! Nu, nu există. Numele de fete care nu se termină în "a" nu sunt româneşti.

| Elenaaa23 a răspuns:

Carmen e nume romanesc si nu se termina in "A"

| KlaraWeiss a răspuns:

N-ar prea fi; singurul care-mi vine in minte e Zoe, dar nu sunt foarte sigura.

| hotterinsummer a răspuns:

Nu exista, carmen nu-i nr rom!

| InfiniteInfinity a răspuns:

Catrinel este nume romanesc si nu se termina in "a"! happy

| crisbebe a răspuns:

In primul rand nu exista nume romanesti de fete care sa nu se termine in A si carmen nu e nume romanesc pentru zici lui carmen nu zici carmenei cum zici la andreea si jeni e prescurtare de la janina sau alte nume

| KyssOana a răspuns:

Carmen ^^ funda?:X

| GoodBoyLoveGirl a răspuns:

Any.

| TheGeor19 a răspuns:

Carmen,jasmine,beatris(beatrice),brigitte,ingrid,zoe,evelyn ...nu sunt romanesti provin din alte limbi. Nume romanesc care sa nu s etermine in "A" nu prea cred ca ezista...big grin

| TheGeor19 a răspuns:

Eu ma precizat ca nu exista nume romanesti care sa se termine in "A" si astea sunt folosite in Romania, dar sunt imprumutate din alte limbibig grin

| Gr4ff3R a răspuns:

Deci :d Beatrice,Flori,Carmen,Izabelle,Ingrid,Jeni,Kali,Louisse,Mimi,Peosis, Yasmine, Zoe( toate nume din Romania te asigur euwinking )

| MrSmith a răspuns:

Jeni.
Lili ( Asta nu prea merge ca vine de la Liliana ).
thinking

| ByankaPityka a răspuns:

Carmen, beatrice, bety, camy, marye, jenifer, lorelai, lili,sindey, baily,ela, mimi, carlyn, roky, rousy, carin, ailin, alice, alis, coraly, denise, ilknur! Sper sa-ti fie de ajutor!

| eu21 a răspuns:

Samanta,irene,izabel funda?

| CatrinelSmas a răspuns:

Buna! Pe mine ma cheama Catrinel si sunt romanca, Catrinel este nume Grecesc! Pe toate site-urile scrie! Si pe fina mea mare care are 40 de ani o cheama Carmen dar suntem romani! Deci Catrinel nu este nume romanesc, ci GRECESC!