anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ciao tuturor! Eu m-am saturat de toate intrebarile astea stupide gen :`am facut sex, are ceva?`sau `vreau funda, imi dati?` sau `mi-am infipt un bat in fund, e grav?`sad dar si de toate temele, eseurile, compunerile si multe altele! De fiecare data cand ma loghez imi apare in fata o tema sau o intrebare de 2 lei! Putem face ceva? Putem schimba ceva in bine (cat de cat macar) caci cat de curand TPU o sa ajunga un site de teme, de funde di de jigniri (asta daca nu a ajuns deja ). P. S. Ne ajutam unii pe altii sau ne batem joc?

8 răspunsuri:
| negru30 a răspuns:

Numele pe care-l ai si ceea ce ai mentionat la intrebarea ta se cam bat cap in cap

| ImiPlaceSaEnervezLumea a răspuns (pentru negru30):

Banuiesc ca nu judeci un om dupa nume, nu? nu poti macar sa ii cumosti caracterul nici dupa ce il vezi sau porti o mica discutie cu el.

| negru30 a răspuns (pentru ImiPlaceSaEnervezLumea):

Nu cunosti un om dupa o viata -

Corect!

Parerea mea - intrebarea este fff buna dar numele lasa de gandit

laughing he he, imi place sa induc in eroare lumea happy.Imi place numele asta pur si simplu si sa stii ca absolut de loc nu imi doresc sa enervez lumeawinking

Doamne ajuta - asa sa fie cum spui tu

| ImiPlaceSaEnervezLumea a răspuns:

Da...ai dreptate! Chiar mare dreptate(ma refer la intrebarile ce nu necesita ajutor), dar vezi ca din cauza celor ce posteaza intrebari aiurite, cei ce au nevoie cu adevarat poate primesc tot mistouri! Iar chestia cu sărci-ul pe google ...deh ca sa zic, lenea e cucoana mare (mai bine cauta altul pentru ei nu?)