Pai daca te punea sa opresti in intersectii si o faceai inseamna ca omul a vrut sa se convinga daca stii legislatie si tu habar n-ai.Si eu intorceam in curbe,pe linie continua, dadeam inapoi in intersectie si alte din astea pina mi-am dat seama si am servit decret, legislatie si chestionare pina la un punctaj maxim.Despre emotii nu-ti pot spune decit ca si politistul e tot om da-l naibii.
POATE nu am stiut eu sa ma exprim,ceea ce am vrut sa zic, instructorul ala ma pune pe toate traseele care se dau pentru examen, nu vrea sa verifice ceea ce stiu eu,... vrea ca sa iau examenul, imi zice.aici opresti ca la STOP,dar nu sunt semne!,SI SUNT MULTE intersectii din astea pe aici unde dau eu examen,sau ma pune sa opresc ca la STOP jn anumite intersectii unde e doar cedeaza trecerea si nu vine nimeni! Stiu ca se da prioritatea la dreapta,, dar de ce ma pune sa opresc pur si simplu in aceste intersectii nu am inteles si ma cam da peste cap. Apropo, teoria am luat-o acum o luna fara nici o greseala si in italiana!
Peste emotii treci cu ciocolata.
iar la capitolul examen fii sigura pe ce ai invatat. ai grija la semne si vezi sa ai voie sa opresti unde iti zice instructorul.
BAFTA
MadaAwwr întreabă: